Artiklid ja uudised

Common Mööbliäri diivan Ode tõestab, et ka modernne võib olla mugav

Elegantne detailikäsitlus ning modernne vorm on väärtused, mis võtavad hästi kokku diivani Ode olemuse. Pealtnäha lihtne diivan peidab endas aga olulist mugavusfaktorit edasi-tagasi liikuvate seljatugede ja reguleeritavate käetugede näol. Nii saab igaüks omale sobiva asendi leida, et end mõnusalt televiisori ette seada.

 Allikas: common.ee

Allikas: common.ee

Ode diivanid on saadaval kahes variandis: nurgaga diivan ning klassikaline 2-kohaline - neile pakub lisavõimalusi eraldiseisev tumba. Diivanite põhikangas on kvaliteetne ja efektne A-kategooria mööblikangas Milton, millel on 16 erinevat värvitooni. Kangavalik on kaupluses aga palju suurem ega piirdu vaid Milton kangaga. Huvi ja soovi korral tasub pöörduda Common Mööbliäri klienditeeniduse poole, et leida endale sobivaim materjal ja toon.

Ode diivani karkass on valmistatud täispuidust ja kasevineerist, pehmuse tagavad metallist sik-sak vedrud ning kõrgema klassi HR poroloon.
Hoolikalt valitud mehhanismid ja materjalid ning põhjalik viimistlus on diivanist teinud tõelise pärli, mille vastupidavusele võib kindel olla ka aastate pärast.

 Allikas: common.ee

Allikas: common.ee

Common Mööbliäri kaubamärgi all valminud diivanid on personaalsed, mugavad ja vastupidavad. Ettevõtte tootmistiim omab varsti juba 10-aastast töökogemust ning on spetsialiseerunud just pehme mööbli tootmisele.

Kui otsid diivanit, mis on ühtlasi pilkupüüdev ning praktiline, siis on Ode diivan just ainuõige valik. Tule tutvu diivaniga Common Mööbliäri kaupluses Tööstuse tee 8, Tõrvandi või külasta ettevõtet ka 12.-14. oktoobril Tartus messil Ehitus ja Sisustus.

Diivanid on leitavad ka e-poes www.common.ee.

Sisestatud: 20.09.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

sisustusideid söögituppa

sisustusideid söögituppa

Kuigi eraldiseisev tuba söögilauale ja toolidele ei ole tänapäeval enam igas majapidamises tavapärane, on siiski paljudes kodudes ühine einestamisala endiselt olemas. See on tavaliselt paigutatud kööki või avatud planeeringuga elutuppa.

Kui 2020 aasta alguses oli koduse söögitoa peamine roll pere ühine einestamine ja külaliste võõrustamine meeldivaks ja meeldejäävaks muuta, siis aastal 2021 on söögituba saanud ka paljudele peredele saanud kontoriks või klassiruumiks. Nüüd, kus söögitoa seinast on saanud taust videokõnedele ja kohtumistele, kas oled ehk märganud, et ruum vajaks veidi värskendust?

Selleks oleme kokku pannud 2021 aasta trendid söögitoa sisustamisel, mis ei keskendu ainult esteetilisele ilule vaid on samal ajal ka hubane ja funktsionaalne.

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

Koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast riigis on suunatud paljud töötajad kodukontoritesse ja õpilased distantsõppele. Kuigi mõne inimese jaoks on see juba harjumuspärane, siis mitmed on leidnud end täiesti uuest olukorrast.

Need, kellel on juba eraldi tuba või nurgake kontorimööbli jaoks olemas, on muretud. Küll aga teistel võib ootamatu kodukontori üles seadmine osutuda üpris keeruliseks. Esimesed päevad pendeldad muretult diivani, köögilaua ja voodi vahel. Vahelduseks on nii täitsa tore, kuid lõpuks väsib selg pidevast küürutamisest ning tekib vajadus korraliku istumisasendi järele.

Valgustemperatuuri olulisus

Valgustemperatuuri olulisus

Suure tõenäosusega loevad paljud inimesed antud artiklit siseruumis, kus valgust annab tehislik valgusallikas. Moodsa aja inimene veedab suure osa ajast kinnises siseruumis ja puutub päeva jooksul kokku erinevate valgusallikatega. Tänu tehislikule valgusele on inimesel palju võimalusi juurde tekkinud aga samas on see ka segadusse ajanud organismi, mis on tuhandete aastate jooksul arenenud reageerima muutlikule valgusele. Seda valgusele reageerivat masinavärki saab nimetada bioloogiliseks kellaks, mis on olemas enamus elusorganismidel.

vaata kõiki