Artiklid ja uudised

Värvime ja dekoreerime vannituba Autentico Versante pestavate kriidivärvidega

Coloratum OÜ pakub välja hea ning soodsa lahenduse, kuidas Autentico Versante kriidivärvidega kiiresti ja loodussõbralikult oma vannitoale uus ja värske ilme anda.

Autentico Versante kriidivärv sobib nii mööbli, seinte, põrandate kui ka glasuurplaatide värvimiseks. Samuti saab sellega värvida sisustuselemente nagu vaasid, küünlajalad ning isegi lambikuplid. Inspiratsiooni ammutamiseks külasta galeriid.

 Allikas: www.coloratum.ee

Allikas: www.coloratum.ee

Autentico Versante on veekindel ning pestav, kuid samas hingav kriidivärv, mis jätab kauni sügavate värvitoonidega pinna. Saadaval on nii matid kui 15% läikega värvid. Autentico kriidivärvi eelis on see, et värvida saab otse vanale viimistlusele, ilma seda eelnevalt eemaldamata. Värv kuivab umbes poole tunniga ja on peaaegu lõhnatu. Autentico Versante on saadaval rohkem kui 150 värvitoonis ning värvid ei vaja täiendavat vahatamist ega lakkimist. Värv sobib ka välitingimustesse.

Haara pintsel või värvirull ja purk Autentico kriidivärvi ning anna oma vannitoale kõigest mõne tunniga värske välimus.

Uuri lähemalt salongist Coloratum, Tondi 37, Tallinnas. Vaata lisa ka kodulehelt www.coloratum.ee ja ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Sisestatud: 12.10.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki