Artiklid ja uudised

8 praktilist ja säravat jõulukingiideed Hektor Lightilt

Jõulud on perega koos olemise ja soovide täitumise aeg, kuid kingituste valimine pole alati lihtne, sest soovime ju, et kingitud asi valmistaks saajale rõõmu. Kindlasti pole mõtet enda lähedasi tarbetute nipsasjadega üle külvata, mis jääksid kusagile sahtlipõhja tolmu koguma.

Siinkohal on Hektor Lightil välja pakkuda 8 originaalset ja praktilist kingiideed.

1.Pimedal ajal teeb küünlavalgus olemise hubaseks ning mõnusaks ning on ka pilkupüüdev dekoratsioonielement, kuid lastega peredes tasub küünaldega ettevaatlik olla - seepärast soovitame valida LED-küünlad, mis ei lähe kuumaks ega ka hakka tilkuma.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

2. Laternakujulised valgustid loovad romantilise ja õdusa õhkkonna ning pakuvad silmailu kargel talveajal. Sel hooajal on laternad igati teretulnud – tuleb leida vaid õige koht, kus nad kõige paremini mõjule pääsevad.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

3. Just kõige pimedamal ajal soovime, et kuhu iganes me ka ei läheks, oleks valgus meiega. Nüüd on see võimalik kui võtad endaga kaasa armsa kompaktse valgusti Follow Me, mis sobib nii sise- kui välitingimustesse. Väike valgusti on kiirelt laetav USB juhtme abil ja dimmerdatav. Follow Me pakub rõõmu nii täiskasvanutele kui lastele. 2016. aastal pälvis valgusti Red Dot Design auhinna.

Tiivustatuna Follow Me suurest edust loodi 2017. aastal suurem, pea 45cm kõrgune ja kaasaskantav valgusti Follow Me Plus, mis on uudisena saadaval ka Hektor Light kauplustes.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

4. Kingi Eesti disaini. Kodumaine loome on niivõrd kvaliteetne ja kaunis, et sobib väga hästi ka jõuluvana kingikotti. Markus Oderi disainitud värvilise lauavalgusti Kaelkirjak idee on sündinud vaadates kaunist fotot savanni päikeseloojangust, kus majesteetlikud kaelkirjakud seisavad üksikute puude kõrval, taustaks loojuv päike kadumas silmapiiri taha. Mänguline valgusti Kaelkirjak ehk Giffy on tuntust kogunud juba üle terve maailma.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

5. Disainiklassika kinkimine on alati kindla peale minek. Maailmas ühe tuntuima brändi Tom Dixoni iga toode räägib oma loo läbi materjali kasutuse või tootmistehnoloogia. Tom Dixoni originaalsed arhitektuursed tööd on kõrgelt hinnatud ja presenteeritud väga paljudes erinevates muuseumides, sealhulgas Londoni Victoria ja Alberti muuseumis, New Yorgi kaasaegse kunsti muuseumis ja Georges Pompidou keskuses Pariisis. Kvaliteedimärgiga disainlauavalgustid Base ja Stone on iga kodu pärliks.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

6. Iga õige kingikott peidab endas ka üllatusi - nii pakub avastamisrõõmu Ameerikas tuntust kogunud kvaliteetne ja põnevalt omanäoline valgusti Giraffa. Kõneka disainikeelega, kuid selge arhitektuurse vormiga lauavalgusti pakub kingi saajale paraja annuse mängulusti.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

7. Kodusoojus ja jõulusära tuleb tuppa valgusega, kuid sel kaunil pimedal ajal tasub pühademeeleolu viia ka aeda.Lisavalgustus on siis vägagi teretulnud ning kui ka aedades valgusteid näeb, avaneb talvise aja hoopis rõõmsam pool. Dekoratiivne välisvalgusti on kauniks aiakujunduselemendiks ka valgel ajal; õhtuhämaruses võiks õdus valgus olla vaadeldav ka toaaknast aeda vaadates. Nii tasub jõuluvana kingikotti poetada lumepalli meenutava õuevalgusti Oh! ja laternakujulise riputatava kandelambi May Day, mis sobivad ka siseruumidesse ning leiavad kasutust aastaringselt.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

8. Pühad on ka meelelahutuse aeg - kindlasti tekitab positiivseid emotsioone humoorikas võtmes disainitud aiatööriista meenutav ainulaadne ja veidi provokatiivne välisvalgusti Tobia, mis sobib imehästi toetuma maja seinale või lumememme käevangu. Tobia leevendab valguseigatsust ja toob suve meile natukene lähemale.

 Allikas: www.hektor.ee

Allikas: www.hektor.ee

Kui kõigi kingiideede vahel valimine osutub liiga keeruliseks või aeganõudvaks, tasub alati küsida Hektor Lighti kinkekaarti, mille väärtust saab ise määrata.

www.hektor.ee
Facebook

Sisestatud: 20.12.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki