Artiklid ja uudised

Intarsiad puidust ja marmorist


Tõelised käsitöömeistrite oskused kujunevad välja väga pika aja jooksul.

Intarsia on vaieldamatult üks selliseid. Lõigata kokku erinevatest materjalidest pilte, kujundeid ja mustreid - see nõuab kannatust ja meistrikätt. Kuid hea meistri käes pole miski võimatu.

Itaalia keraamiliste plaatide tootja Sant’Agostino on tuntud oma loomutruude puidu- ja marmoriimitatsioonide poolest. Just need kaks materjali said meisterlikult ühendatud ka Intarsi kollektsioonides.
Kolm sarja - Classic, Glam ja Elite - esitlevad intarsiatehnikatest inspireeritud materjalikombinatsioone kolmes variatsioonis.

Intarsi Classic mustrid moodustuvad soojadest puiduimitatsioonidest.



Intarsi Glam puhul domineerivad jahedad ja tumedad toonid. Selle jõulised ja selged kontrastid rõhutavad materjali keerukat iseloomu.



Intarsi Elite sari kombineerib marmorit heleda puiduga, pakkudes ajatuid mustreid kaasaegses võtmes.



INTARSI kollektsioonide ajatu stiil lubab seda kombineerida väga erinevate sisekujundusstiilide ja -materjalidega. See on ühtaegu nii modernne kui vintage, klassikaline kui luksuslik, töötades ruumis nii terve pinna kui disainielemendina.

20 x 20 cm plaadid on mõõtulõigatud, mistõttu saab neid paigaldada minimaalsete vuukidega. Kõrge kulumiskindlusega plaadid sobivad kasutamiseks nii sise- kui välistingimustes, kus libastumiskindlusklass R10 annab vajaliku ohutuse ka märjal pinnal.

Puit ja marmor on ajatud materjalid, mis aitavad luua kauneid interjööre. Nüüd on võimalik neid nautida ühel pinnal koos!

Sisestatud: 19.02.2020

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki