Artiklid ja uudised

SISUSTUSHOROSKOOP 2022


Jäär (21.03.-19.04)

Nüüd on aeg eelmisel aastal alustatud remont lõpuni viia ning alustada sisustamisega.
Naturaalselt julge loomuga Jäär ei karda eksperimenteerida julgete toonide ning ebatavaliste vormidega, kuid teinekord teeb ta otsuseid rutakalt ja läbimõtlemata.
Nii võib juhtuda, et uus soetatud mööbliese tema interjööri ei sobi või sellest kiirelt ära väsib.
Sellel aastal tuleks kõik ostud hoolega läbi mõelda, sest mööblit valitakse ikka aastateks.

Sõnn (20.04-20.05)

Puhtust ja korda armastav sõnn võtab ette suurpuhastuse, mille tulemusena riidekappi palju ruumi tekib. Seda ruumi ei jätku aga pikaks, sest ostlemist armastav Sõnn suudab selle kiirelt uute esemetega täita. Selle tõttu kaalub ta algaval aastal suurema garderoobi või jalanõudekapi soetamist.
Uuel aastal mõtle hoolikalt selle peale, mida oma ellu vajad ja mida mitte ning väldi emotsioonioste.

Kaksikud (21. mai – 21. juuni)

Kaksukutel seisab ees rahaasjus hea aasta, nii mõnigi neist võib soetada uue kodu või alustada remondiga. Kuigi Kaksikutel on kombeks tegeleda mitme asjaga korraga ning kalduvus jätta alustatud töid pooleli, siis nende leidlikkus ja kiire kohanemisvõime viivad lõpuks sihile.
Uus aasta soosib muudatusi neid ümbritsevas keskkonnas.
Vaata rahulikult oma kodus ringi ja mõtle hoolikalt, mis aitaks selle hubasemaks muutmisele kaasa. Teinekord piisab ka uuest seinavärvist või kardinate vahetusest.
Dekoratiivpadjad, vaasid ja muud sisustuselemendid muudavad kodu isikupärasemaks.

Vähk (22. juuni – 22. juuli)

Vähi uus aasta algab erilise loovusejõuga. See energia, mis teda hoovab, toob kaasa spontaansed otsused kodus. Nii mõnigi neist võib maha kiskuda tapeedi, ilma et oleks veel plaani, mis seinaga edasi peale hakata. Kuid Vähi kiirgav jõud ja energia viib suurepäraste tulemusteni.
Neile, kes on otsinud uut elupaika, siis uuel aastal leiad selle, mis jääb püsima pikkadeks aastateks. Vähid, kellel on juba püsiv elukoht olemas, neile on oodata perelisa.
Selleks hakkavad nad juba aasta alguses tegelema lastetoa planeerimisega. Kuigi seda kõike on korraga liiga palju, suudab Vähk sellest kergleva mänglusega välja tulla.
Vähk tunneb, et on valmis panustama heasse ja kaunisse kodusse, seega kiirgab neist sisekujundaja rolli igal sammul.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Kodu on Lõvi jaoks väga tähtis ja ta suhtub sellesse kui oma pühamusse. Uuel aastal tunneb ta vajadust pühendada end rohkem kodule ja keskkonnale, mis teda ümbritseb.
Korrapärane elustiil ja hea uni on Lõvile olulised, nii mõnigi neist kaalub madratsi või voodi välja vahetamist. Teinekord piisab ka uuest padjast või kvaliteetsest voodipesust.
Lõvi hoolitseb selle eest, et tema elus oleks piisavalt tasakaalu ning sel aastal kannab nähtud vaev vilja. Lõpuks saab nautida kõike, mille nimel kõvasti rügatud on.

Neitsi (23. august – 22. september)

Uue aasta tulek soosib Neitsile selliste plaanide tegemist, mis võivad neile tulevikus palju kasu tuua. On hea aeg tegelemiseks kinnisvara ja remonditöödega. Neitsi võib olla kahtlev mõnes sisustusalases teemas või küsimuses, sellest aitab aga välja sisekujundaja poole pöördumine, kes võib anda väga väärtuslikku nõu.
Hoolimata sellest, et Neitsil võib uuel aastal ees oodata sissetulekute suurenemist, tuleks kõigis ettevõtmistes pöörata erilist tähelepanu hindadele, et kulutused üle pea ei kasvaks.

Kaalud (23. september – 23. oktoober)

Kaaludel on seljataha jäänud hullumeelne aasta ning nüüd pühendab ta end rohkem kodusele elule. Ta otsib võimalusi veetmaks rohkem aega pereliikmete ja sõpradega. Nii mõnigi neist võib soetada uue ja suurema söögilaua ning need, kes ühiselt söömist ei harrasta, võivad kaaluda uue diivani ostu. Seda selleks, et kõigi lähedastega ühiselt hea oleks aega veeta.
Tulev aasta on Kaalude jaoks täis palju toredaid ettevõtmisi ja koosiivbimisi sõprade ja lähedastega.

Skorpion (24. oktoober – 22. november)

Skorpion on oodanud aasta lõppemist pikisilmi ning püstitanud palju eesmärke uude aastanumbrisse. Kuid siiski tuleks olla ettevaatlik rutakate otsuste tegemisega, sest nii mõnigi ettevõtmine ei pruugi minna nii nagu plaanitud. Kodu sisustades tuleks planeerida kõik hoolega läbi ning luua endale visuaalid. Skorpion kipub segama erinevaid stiile ja toone, mis teinekord ei pruugi kõigile meelida. Õnneks neid see ei kõiguta mitte kuidagi. Skorpion on rahul enda loodud keskkonnas ning naudib kodus viibimist täiel rinnal. Suur tõenäusus on ka võita common.ee auhinnaloosis.

Ambur (23. november – 21. detsember)

Ambur naudib uuel aastal hetki ja inimesi enda ümber. Ta on viimaste aastatega loonud endale hubase keskkonna ning nüüd on aeg selles elamiseks. Tal pole kodus millestki puudust, kuid siiski otsib midagi uut. Selleks võib teinekord piisata pisikesest abilauast või uuest pildiraamist seinal.
Hoolikalt läbi mõeldes jääb ta omandatud esemetega ülimalt rahule ning võib mõne neist koguni arvestatust soodsamalt kätte saada.

Kaljukits (22. detsember – 20. jaanuar)

Kaljukits tunneb, et on valmis alustama aastat uue hooga ning teha ära kõik, mis lõppeval aastal pausile sai pandud. Kogutud enesekindlus võib aga viia vaidluste ja eriarvamusteni elukaaslasega. Siinkohal tasub arutada läbi kõik planeeritavad tööd ning küsida ka nõu väljastpoolt.
Kõik, mis puutub kodu sisustamisesse ja remonti, tuleb hästi välja just siis, kui see on hoolega läbi mõeldud.
On hea aeg luua endale kontorinurk, kus ideid planeerida ja keskenduda.

Veevalaja (21. jaanuar – 18. veebruar)

Veevalajal on uuele aastale kõrged ootused ja kõik, mis ette võtab, kipub õnnestuma. Ta on oma originaalsete ja huvitavate ideedega abiks ka paljudele lähedastele. Võib ette tulla, et keegi tuttav palub abi uue köögi planeerimisega või elutoa sisustamisega. Veevalaja loovusest on siin palju abi, sest kõik kukub välja nagu valatult. Ta võib luua midagi ainulaadset ja edukat, mis tulevikus võib tuua palju edu. Võib-olla on temas peidus unikaalne sisekujundaja?

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kodusisustuses ootab Kaladel ees hea aasta. Nad otsivad värskendust ja uut energiat. Nii mõnigi võib terve kodu sisekujunduse ümber teha. Kuigi rahaasjades ei saa Kalad endale hooletust lubada, leiavad nad üles parimad sooduspakkumised ja hinnad.
Kalad on valmis uuel aastal panustama palju oma kodule ning paljud ideed ja unistused ka täituvad.

Sisestatud: 06.01.2022

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

sisustusideid söögituppa

sisustusideid söögituppa

Kuigi eraldiseisev tuba söögilauale ja toolidele ei ole tänapäeval enam igas majapidamises tavapärane, on siiski paljudes kodudes ühine einestamisala endiselt olemas. See on tavaliselt paigutatud kööki või avatud planeeringuga elutuppa.

Kui 2020 aasta alguses oli koduse söögitoa peamine roll pere ühine einestamine ja külaliste võõrustamine meeldivaks ja meeldejäävaks muuta, siis aastal 2021 on söögituba saanud ka paljudele peredele saanud kontoriks või klassiruumiks. Nüüd, kus söögitoa seinast on saanud taust videokõnedele ja kohtumistele, kas oled ehk märganud, et ruum vajaks veidi värskendust?

Selleks oleme kokku pannud 2021 aasta trendid söögitoa sisustamisel, mis ei keskendu ainult esteetilisele ilule vaid on samal ajal ka hubane ja funktsionaalne.

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

Koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast riigis on suunatud paljud töötajad kodukontoritesse ja õpilased distantsõppele. Kuigi mõne inimese jaoks on see juba harjumuspärane, siis mitmed on leidnud end täiesti uuest olukorrast.

Need, kellel on juba eraldi tuba või nurgake kontorimööbli jaoks olemas, on muretud. Küll aga teistel võib ootamatu kodukontori üles seadmine osutuda üpris keeruliseks. Esimesed päevad pendeldad muretult diivani, köögilaua ja voodi vahel. Vahelduseks on nii täitsa tore, kuid lõpuks väsib selg pidevast küürutamisest ning tekib vajadus korraliku istumisasendi järele.

Valgustemperatuuri olulisus

Valgustemperatuuri olulisus

Suure tõenäosusega loevad paljud inimesed antud artiklit siseruumis, kus valgust annab tehislik valgusallikas. Moodsa aja inimene veedab suure osa ajast kinnises siseruumis ja puutub päeva jooksul kokku erinevate valgusallikatega. Tänu tehislikule valgusele on inimesel palju võimalusi juurde tekkinud aga samas on see ka segadusse ajanud organismi, mis on tuhandete aastate jooksul arenenud reageerima muutlikule valgusele. Seda valgusele reageerivat masinavärki saab nimetada bioloogiliseks kellaks, mis on olemas enamus elusorganismidel.

vaata kõiki