Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Maakodu Portugalis

Mõnusalt maalik linnaäärne kodu või siis linnalik maakodu, ükskõik mispidi lähenedes on tegu ikkagi võrratu elamisega. Maalähedane mööbel ja moderne tekstuur otse Portugalist.


Tahumatud, veidi robustsed detailid lisavad võlu igale kodule ja loovad sooja ja kutsuva ruumi.
Vaatame lähemalt ühte Portugalis asuvasse rantšolikku elamusse, mille on kujundanud Marta Espregueira Mendes.


Hingematvalt kena elutuba avaneb originaalsesse kööki, võlu lisavad suur esik oma naturaalsete kiviseintega ja armsad magamistoad.




See elamu näib ideaalne väiksele perele, kelle nõudmised ei ole suured ning kellele meeldib omanäolisus. Pilgupüüdjaks on hea harmoneeruv värvivalik, modernsed tekstuurid, mis on kontrastiks traditsioonilistele. Mööbel on mitmekesine ja peen, mida tõestavad kõik juuresolevad pildid. Naturaalset puitu ja kivi on kasutatud nii ruumi sees, lagede ja seinte näol kui ka väljas. Hästi on need kaks omavahel toimima pandud, nii et ei teki üleküllastumist. Elamu kiviseinad on samaaegselt massiivsed ja jõulised kui ülimalt soojad ja hubased selles kontekstis.

Kuidas tundub selline kodu, annab ideid maakodu renoveerimiseks?







Koostanud: Kaisa Kabin
Algallikas: www.freshome.com

Sisestatud: 23.05.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

vaata kõiki