Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Väikesed terrassiunitused

Isegi kui sa oled alati unistanud suurest aiast, siis oma maitsele vastava mõnusa õueruumi, kus värsket õhku ja kohvi nautida, saab luua ka kõige pisemale linnamaja rõdule. Siin on sulle mõned ideed inspiratsiooniks:

VALGE SUVEROMANTIKA

Ajatu lihtsa joonega romantiliselt valge puidust aiamööbel Wilma, mis on lisaks ilule ka praktiline – nii toolid kui ka laua saab kokku klappida, nii et need ei võta peaaegu üldse ruumi ja sobivad ideaalselt ka kortermaja väikesele rõdule. Mugavust saad lisada mõne valge dekoratiivpadjaga, õhtutundideks võta ligi ka mõnus villane pleed.
Olgugi suveõhtud valged, siis latern lisab veelgi õdusust. Ning loomulikult ära unusta lilli! Miks mitte kasutada lillepotiümbrisena pajuvitstest punutud valgeid korve?


Valge aiamööblikomplekt Wilma 95 €
Kruusid Wave 6 tk 24 €
Punutud korv Max alates 12 €
Päikesepaneeliga latern 19 €
Villapleed 140x205 cm 50 €


RÕÕMSAVÄRVILINE RETRO
Retro ja kaasaegse kombineerimine on üks selle suve trende. Ja muidugi SININE! Sinised plastikistmega alumiiniumraamil toolid Kalymnos meenutavad 60-70ndaid, kuid kombineerituna must-valgete sisustuselementidega loovad tõeliselt modernse ruumi. Kui sinine ära tüütab, siis ON24 valikus on Kalymnos toole lausa 10 erinevas värvitoonis!

NB! Väikesel rõdul on kindlasti plussiks, et toole saab virnastada üksteise otsa. Värvi ja valgust saad lisada põneva LED valgustiga Energy Balls.


Tool Kalymons 41 € (tavahind 47 €. NB! Soodushind kehtib kuni 30.06.2013)
Lillepott Lilia alates 21 €
LPäikesepaneeliga LED aiavalgusti Energy Balls 15 €
Ajalehehoidja Bonsai 44 €


SOOJAD KÕRBETOONID

Beežid ja pruunid toonid loovad sooja ja hubase tunde. Kui värvilahendus on rahulik, saad julgelt eksperimenteerida erinevate materjalidega - kombineeri looduslikke punutisi metalli, klaasi ja kunstpunutistega.
Aiamööbli puhul räägivad ilmastikukindlus ja vähene hooldusvajadus kindlasti kunstmaterjalide kasuks. Mugavust lisavad linased padjad, õdusat valgust LED tuledega latern. Rohelus ja õiteilu aseta erinevatele tasapindadele – varja lillepott korvi või tõsta esile postamendile asetades.


Aiamööbel Billy 120 € (tavahind 156 €)
Lillepostament Melissa alates 12 €
Dekoratiivne Shishi vaas Pisar 79 €
Linane dekoratiivpadi Vita 50x50 cm 22 €
Latern Kantis 10 LED tulega 40 cm 34 €
Cubu-rotangist korv Kobi 30 €

Milline on Sinu lemmik stiil?

Sisestatud: 09.06.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki