Artiklid ja uudised

ON24 koolikampaania

KOOLIKAMPAANIA - ON24 soovib Teile ja Teie peredele edukat kooliaasta algust! Jätkuvalt kestab ON24 internetipoes koolikampaania. Tutvuge pakkumistega siin!

SISUSTUSKLEEPSUD, SISUSTUSPILDID -20% - Sügise- ja koolialgusega oleme sunnitud jällegi rohkem toas aega veetma. Kõige lihtsam viis siseruumide värskendamiseks on teha seda sisustuskleebiste abil. Pakume Teile soodsalt sisustuskleebiseid, mida võite kleepida puhastele ja siledatele pindadele. Pildid on seinalt lihtsasti eemaldatavad ja ei jäta liimi jälgi isegi mitte klaasile. Tutvu pakkumistega siin!

KÕIGE ILUSAMA VOODI VALIMINE – septembrikuus toiumb Facebookis ON24 fännilehel kõige ilusama voodi valimine. Võiduvoodile pakume ka soodushinda järgmise kuu vältel. Tulge osalege valimistel ja kes teab, võib-olla saate soetada just Teie oma lemmikvoodi peagi soodushinnaga! Tutvuge tingimustega siin!

KÖÖGIERI – kõikidel usinatel perenaistel on nüüd köögis palju tegemist, et kõik suvel kasvatatu ja korjatu varasalve talvevarudeks talletada. ON24 keskendub septembris kõigele köögis vajalikule – tutvu toodetega siin!

UUED PAKIAUTOMAADID – väikeste pakkide tellimise ja saatmise kõige mugavamaks viisiks on teha seda läbi Smartposti pakiautomaatide. ON24 koostööpartner Smartpost on laiendanud oma pakiautomaatide võrgustikku – tutvuge uute pakiautomaatide asukohtadega siin!

Sisestatud: 09.09.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki