Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Seinad, mis löövad pahviks

Enne, kui otsustad tavaliste värvitud seinte või pabertapeedi kasuks, tutvu kindlasti ka omanäolisemate võimalustega. ON24 Sisustuskaubamajas on saadaval kaks uut ja vähemlevinud dekoratiivset seinakattematerjali – velvetmustriga kleebistapeedid ja 3D seinapaneelid.

Dekoratiivsed velvetseinakatted jäljendavad klassikalisi suursuguseid lillemustreid ja ornamente ning sobivad seega suurepäraselt ajalooliste hoonete sisekujundusse või ruumidesse, kuhu soovitakse sisse tuua eelmiste sajandite kuninglikku hõngu. Kui suurtes ruumides (saalid, vestibüülid, restoranid jne) võib rikkaliku tekstuuri ja suure sammuga tapeete kasutada kogu ruumis, siis väiksemas kodus piisab ruumi ehtimiseks ka ühe seina katmisest. ON24 valikus on velvetseinakatteid nii rahulikes kui ka jõulistes toonides, nii et vastavalt maitsele ja eesmärgile saab velvettapeedi abil tuua ruumi pehmust ja romantikat või hoopis dramaatilisust.


Dekoratiivne velvetseinakate DC-30176


Vasakul dekoratiivne velvetseinakate DC-30248
Paremal dekoratiivne velvetseinakate DC-30246

Kui soovid oma koju tõeliselt efektseid seinu, proovi 3D seinapaneele. 3D paneelide erinevad reljeefid pakuvad ükskõik millise ruumi (elutuba, köök, rõdu, trepihall jne) muutmiseks piiramatuid võimalusi. Võid kombineerida 3D seinapaneele ka rahuliku värvitud pinnaga. Seinapaneelid on saadaval valgena ja neid on võimalik üle värvida kõige tavalisema vesibaasil akrüülvärviga. Värvitooni võid valida ülejäänud ruumist lähtuvalt toon-toonis või vastupidi – midagi ootamatut. 3D paneelid on innovaatiline toode, mille valmistamisel kasutatakse kaasaegseid seadmeid, mis tarbivad minimaalses koguses vett ja elektrit. Seinapaneelide toormeks on bambus ja suhkruroog, mis on ohutud ka allergikutele. Paneele on montaažiliimi kasutades lihtne paigaldada ja need on vastupidavad.


3D seinapaneel Faktum
3D seinapaneel Circle
3D seinapaneel Architect
3D seinapaneel Spring

Põnevaid ideid kodu ümberkujundamiseks!
ON24 Sisustuskaubamaja

Sisestatud: 17.07.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki