Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Milline on Beaux Art´i stiil?

Pariisi Kaunite kunstide kooli järgi nime saanud Beaux-Art´i stiilist sai ametihoonete peamine väljendusviis, seda nii parlamendihoonete, kohtumajade, pangahoonete, raamatukogude kui ka kogukonnakeskuste seas, sest just selline oli klientide soov.



Tegelikult polnud Beaux-Art sugugi uus, vaid hoopis erinevat kultuuriliste stiilide kooslus. Need ebatraditsioonilised arhitektid võtsid endale vabaduse kombineerida elemente erinevatest ajastustest. Nad laenasid dekoratiivse stiili vanaaja kreeklastelt ja roomlastelt ning lisaks ideid klassitsismi ja renessansi perioodist. 
Nendele hoonetele on iseloomulikud külluslikud vormid ja rikkalikult kaunistatud fassaadid, simsid ja seinapiilarid, niššid ning sambad. Lisaks oli neile omane ka sümmeetriline paigutus. Tulemuseks olid ületamatu väljendusrikkaliku stiiliga hooned.


Pidades seda arhitektuuri eeskujuks rikub SieMatic BeauxArts nüüd traditsioonilisi köögiplaneerimise põhimõtteid ning loob uusi esteetilisi printsiipe köökide sisekujunduses.
Leidub ju nii palju kenasid stiile. Miks peaksid valima köögi sisustamiseks neist vaid ühe?
SieMatic BeauxArtsiga võid valida erinevate stilistiliste suundade ja elementide seast ning luua täiesti oma stiili. Saavutad köögis täiesti ebatavalise tulemuse ning lood lummava ruumi.


See Chicago disaineri koostöös loodud ainulaadne kollektsioon annab võimaluse sisustada oma köök täiesti uuel moel.
Ja avastada töö käigus kõige kaunim sisekujunduse viis: Sinu enda stiil.












BeauxArts02 kööginäidistega võite tutvuda meie salongis aadressil Maakri 19-21, Tallinn.

Sisestatud: 29.04.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki