Artiklid ja uudised

Kappidesse 30% rohkem ruumi SieMatic sisustussüsteemide abil

Üle maailma tunnustatud juhtiv köögimööblitootja SieMatic on tarvikute hoiustamiseks välja töötanud mugava ja praktilise süsteemi MultiMatic.
MultiMatic on köögisisustuse ja -tarvikute hoidmiseks mõeldud süsteem, mida saab vastavalt vajadusele igal ajal mugavdada, kombineerida ja täiendada. Süsteemi ümberpaigutamine on imelihtne ja sellega saab igaüks omal käel hakkama. MultiMatic aitab muuta ruumikasutuse köögis ratsionaalsemaks kui kunagi varem. MultiMatic abil on võimalik köögikappide funktsioone muuta ja parendada, et köögitarvikuid lihtsamalt ja praktilisemalt paigutada.




MultiMatic süsteem on saanud mitmeid väärikaid auhindu:
iF disaini auhind - rahvusvaheliselt disainifoorumilt erakordse kvaliteedi ja disaini eest.
red dot auhind - auhind erakordse disaini eest Nordrhein-Westfaleni Disainikeskuselt .
GOOD disaini auhind - arhitektuuri ja disaini muuseumilt “Chicago Athenaeum”.
Saksa Liitvabariigi disaini auhinna nominent.

Sisustussüsteem SieMatic SF-10- elegantne lahendus kappide ja sahtlite sisu korrastamiseks.

Tänu funktsionaalsete komponentide paljususele, on SieMatic sisustuslahendustega võimalik igasse kööki luua isikupärase ja unikaalse lahenduse. SieMatic SF-10 süsteemil on piiramatud võimalused köögikappide ja sahtlite sisu ning ruumi reorganiseerimiseks. SieMatic süsteemide läbimõeldud detailid tagavad visuaalselt täiusliku tulemuse ja maksimaalse funktsionaalsuse. Kõrgetehnoloogiline disain ning ideaalne materjalide kasutus, kus on ühendatud mitmesuguseid stiile ja värve. Hele tamm, suurepärane portselan ning kvaliteetne alumiinium elegantsetes hallides toonides loovad kordumatu ja ajatu harmoonia.

Puidust eraldussüsteem SieMatic SF10 pärjati ka Saksa disaini auhinnad 2013 „Eritunnustus” auhinnaga.




Puidust ja portselanist täidised

Kvaliteetsed materjalid - hele lakitud tamm ja kõrgekvaliteetne valge portselan moodustavad kauni ja kaasaegse disainilahenduse, jäädes samas praktiliseks ja lihtsasti hooldatavaks.

Tegemist on ideaalselt töödeldud multifunktsionaalsete elementide kooslusega, kuhu kuuluvad:
- kandik lauanõude, köögitarvikute ja seadmete hoidmiseks;
- erineva kõrgusega puust karbid;
- portselankaaned, millele saab teha pliiatsiga märkmeid;
- klaasist vaheseinad konteinerites maitseainetele;
- hermeetiliselt suletavad kaaned;
- nugade hoidikud;
- integreeritud lõikelauad;
- täistammest liugradadega vahetükid lauanõude fikseerimiseks ja ohutuseks hoidustamiseks.




Plastiktäidised

SieMatic SF10 plastikust detailid on valmistatud vastavuses kõrgetele kvaliteedinõuetele. Kõik elemendid on omavahel vahetatavad ja kombineeritavad. Lihtne hooldus tagab puhtuse ning hügieeni. Patenteeritud universaalsete väljatõmmatavate sahtlite siinide kõrgust saab lihtsalt ja mugavalt reguleerida. Libisemisvastased matid välistavad lööke ja konteinerite ning nõude vigastusi. Jäätmete sorteerimissüsteemide ja konteinerite lai spekter pakub hügieenilisi lahendusi. Täiendavad ning praktilised lisadetailid (näiteks sisseehitatud käsiharja kinniti) tagavad maksimaalse kasutusmugavuse.


Enam funktsioone, enam emotsioone

SieMatic seinariiulite ja -kinnitite eksklusiivne ja unikaalne süsteem võimaldab Teil disainida riiuleid või nišše vastavalt oma maitsele ja vajadusele. SieMatic unikaalseid reelinguid on kõikides SieMatic värvides, igasuguses puiduviimistluses, klaasist ja väljendusrikastes lakivariatsioonides. Seina värv võib kokku langeda esi- ja külgpaneelidega või toimida värvkontrastina. Reelingu kanalisse võib paigaldada mitmeid elemente ja ka spetsiaalseid valgustusteid, mis täidavad nii praktilist kui dekoratiivset funktsiooni. Eriti sobilikud avatud planeeringuga köökidesse.



Sisestatud: 06.02.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki