Huvitavad tooted

Zaha Hadid & Lalique lummavad kristallvaasid

Arhitektuuri tipptasemel meisterlikkuse ja osavuse loomingulisel ristmikul on Zaha Hadid loonud Prantsuse kaubamärgile Lalique valiku kristallvaase. Maison et objet messil 2014. aasta kevadel esitletud kollektsioon hõlmab kahte vaasi, millest mõlemad on arhitekti suurepärased näited katkematutest piirjoontest ja luksusliku klaasimeistri pühendumusest oivalistele detailidele.


Sünnipäraselt voolavad jooned, mis sujuvalt kulgevad ümber kunstiteose, tunduvad lausa elusad ning tõstavad esile nii tekstuuri kui selge ja musta kristalli värvuse. Üldise mõju suurendamiseks on kontrastiks satiin ja poleeritud viimistlus, mis just kehastabki Lalique´i. Partnerlus klaasimeistri ja maailmakuulsate arhitektide ning sisustajate vahel demonstreerib värsket lähenemist mõõdukale, uuele ametlikule sõnastusele ja visioonile.


“Minu kireks on alati olnud klaas ja kristall ning erineva kuju, suuruse ja värviga kildude kogumist alustasin juba varajases lapsepõlves. Kuna viimasel ajal oleme uurinud klaasi spetsiifilisi omadusi ja nende käitumist, olin lalique´i koostöökutsest vaimustatud,” selgitab Hadid.



Näide Zaha Hadid arhitektuurist

Näide Zaha Hadid arhitektuurist

Näide Zaha Hadid arhitektuurist

Näide Zaha Hadid arhitektuurist

LALIQUE on legend, töömeisterlikkuse sümbol, mis väärib lugupidamist ja imetlust. Aastate jooksul on LALIQUE muutunud enamaks kui lihtsalt nimi; temast on saanud erakordsete teadmiste võimas ikoon, täiuslikkuse sünonüüm ja stiil, mida iseloomustab meisterlik kontrast. Toetudes oma rikkalikule kultuuri- ja kunstipärandile, on see ajatu ja väärtuslik kaubamärk säilitanud oma õitsenguaja energia ja muretuse, mugandudes samas tänapäevase maitsega.

Lalique must vaas

Lalique must vaas

Lalique kristall-vaas

Lalique kristall-vaas

Mõlemaid vaase saab ettetellida ja teiste Lalique´i kunstiteostega tutvuda Astieks Design Salongis.

Sisestatud: 24.02.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki