Artiklid ja uudised

Suurepärased aroomid ruumi kaunistajatena




AnticaOfficina Del Farmacista Dr. Vranjes vabrik asutati 1983. aastal Firenzes farmatseudi ja kosmetoloogi doktor Paolo Vranjes poolt.
Iga aroom dr. Dr.Vranjes kollektsioonist on unikaalne kunstiteos, mis sisaldab suurepäraselt tasakaalustatud looduslikke ekstrakte, mis on kontsentreeritud 10% ja isegi 20%-ni.

Ettevõtte ärifilosoofia osa on soovitada kliendile sobivat aroomi igasse ruumi, milles elab tema pere või kus ta veedab aega sõprade seltsis – olgu see siis köök või külalistetuba, magamistuba või kabinet, vannituba või esik või isegi lastetuba.
Et olla terve ja rahulolev, on oluline leida kõige sobivam lõhn, arvestades ruumi funktsiooni ja suurus, valgustus ja sisustus, aga ka Dr. Vranjes Home naturaalsete õlide omadusi.

Inspiratsiooni kogeda ja heaolu tunda aitab see, kui viibime asjade keskel, mis rõõmustavad meie silmi, mõistust ja tundeid. Just seepärast oleme püüdnud kinni kõige võimsamatest aroomidest tulvavad emotsioonid ja muutnud need elegantseks kodukaunistuse osaks.

Vaata tutvustavat videot:


I QUATTRO ELEMENTI - NELI ELEMENTI
Neli essentsi, mis annavad edasi emakese Maa lõhnade puhtust: Acqua, Aria, Fuoco, Terra.


LE ELEGANTI FIORITE - ELEGANTSED LILLED
Kergesti äratuntava lillelõhna varjundiga: suursugune orhidee, vooruslik lavendel, nostalgiahõnguline piibeleht: Magnolia Orchidea, Tuberosa Mughetto, Lavanda e Timo, Green Flowers, Petali di Rose.


LE ROMANTICHE SPEZIATE - ROMANTILISED VÜRTSID
Mälestuste lõhnad- sügavad ja saladuslikud essentsid kaugetest maadest, mis lisavad neile kerge nõidusliku varjundi: Ambra, Spezie Rare, Ginger e Lime, Chinotto Pepe, Cuoio Radica.


FRUTTA E FIORI D’ITALIA - ITAALIA PUUVILJAD JA LILLED
Tuletavad meelde Itaaliat ning tema lõhnu ja lilli: Limone e Mandarino, Melograno e Menta, Arancio e Uva Rossa, Fiori di Iris e Ginestra.


LA ROSA DEI VENTI - TUULTE ROOS
Dr. Vranjes brändi peeneim kodu aroom - parima kvaliteediga, oskuslikult segatud ekstraktidest, mis sarnanevad kerge tuulepuhanguga: North, South, East, West.

FRAGRANZE DA COLLEZIONE- KOLLEKTSIOONILÕHNAD
Igal aastal tuleb Dr. Vranjes välja piiratud koguse uute eksklusiivsete aroomidega.
Tutvuge kindlasti kõige olulisematega neist: Rosso Nobile, Giardino di Boboli,
Giardino delle Rose, La Limonaia di Firenze, Calvado’s




Tere tulemast Astieks Design Salongi, Maakri 19/21, tallinn
Kõik aroomid on kättesaadav!

Sisestatud: 10.03.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki