Tee ise

Põnevad lahendused fotode ja maalide eksponeerimiseks

Tühjade igavate seinte likvideerimiseks saab sinna riputada fotosid perest, sõpradest, loomadest ja loodusest või eksponeerida oma kunstikogu. Lisaks raamitud piltide seinale riputamisele, on ka mitmeid põnevamaid lahendusi.




Perepiltide eksponeerimiseks võib seina kaunistada kas või terve sugupuuga. Ning et tuba veel elavamaks muuta, võib maalida seinale puu ning harude otsa kleepida või riputada raamiga vastava inimese pildi. Samuti saab seinale maalida pildiraame ning nende sisse pilte kleepida või muud moodi kinnitada. Müüakse ka erinevaid kleebiseid, millega oma fotosid seinal kokku sobitada.



Lisaks traditsioonilistele viisidele saab pilte riputada seintele nööride, paelte ja muude abivahendite abil. Väga hea viis neile, kes soovivad pilte tihti välja vahetada, on tõmmata seinale nöör ning riputada sellele pilte pesupulkade abil. Sama saab teha ka tühja pildiraami sisse: võtta vana pildiraam, eemaldada tagumine paneel, kinnitada raami sisse horisontaalsed nöörid ning riputada pildid nöörile pesupulkadega.














Mitmed firmad pakuvad ka võimalust teha oma lemmikfotost tapeet ning katta sellega terve sein. Miks mitte proovida ka printida pilte lõuendile. Fototöötluse abil saab koguda ühele pildile kokku palju mälestusi, teha fotod väiksemaks, printida välja need ühe suure fotona ning raamida see või muul viisil seinale panna.

Fotod ja pildid seintel elustavad mälestusi ja muudavad seinad elavaks.






Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: www.shelterness.com

Sisestatud: 24.08.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

vaata kõiki