Artiklid ja uudised

UUS SPETSIALIST nõustamas SW foorumis!



Kas Teile on tuttav olukord, et plaanite teha kodus remonti, värskendada tuba, maja või korterit, kuid ei tea täpselt, millised viimistlusvahendid sobiksid just Teile?! Millised on uued ja huvitavad tooted ning milliseid võimalusi turul pakutakse?

Pahtlite, värvide, lakkide, maalritarvete ja viimistlusvahendite valik on väga suur ja head nõuanded ning soovitused kuluksid marjaks ära.

Mugav viis nõuande saamiseks on kasutada Sisustuswebi foorumi uut rubriiki "Küsi nõu värvispetsialistilt"


Seega kui Teil on küsimusi erinevate viimistlusvahendite: värvide, lakkide, pahtlite, pinslite, rullide ja nende kasutamisvõimaluste kohta või vajad nõuandeid sise- ja välisviimistluses, siis meie nõuandja vastab Teile meelsasti.

Küsimustele vastab Meelis Tarto, AS Tikkurila värvispetsialist.

Oma küsimused saate kirjutada Sisustuswebi foorumisse ning hiljemalt kolme tööpäeva jooksul edastame Teile vastuse ja soovitused.


Edukat viimistlemist kõigile!

Teie Sisustusweb ja Tikkurila

Sisestatud: 28.08.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

3D värv

3D värv

Siseseinavärvile on siginenud ka kolmas dimensioon. Võite proovida toaseinte värskendamiseks ja neile uue ja põneva iseloomu andmiseks Tikkurila uut vesialuselist struktuurvärvi nimega Tunto. Sellel on kaks karedusastet: Hieno (peen) ja Karhea (kare). Kuna mõlemad värvid on toonitavad kogu Symphony värvikaardi ulatuses, saate eri värvitoonide puhul kasutada mitmesugust pinnatöötlust või vastupidi, samale toonile anda mitu erinevat faktuuri, kasutades spetsiaalseid töövahendeid.

vaata kõiki