Artiklid ja uudised

Saunad sädelevaks ja värviliseks!

Oleme harjunud, et saun on naturaalset puidutooni, tavaliselt kas siis haava- või lepapuust ning töödeldud värvitu vahendiga. Tikkurilal on turule jõudnud uued ja põnevad sauna viimistlemise tooted, millega saad teha endale täiesti omanäolise sauna.
SUPI ARCTIC on vesialuseline poolmatt toonitav pärlmutterläikega saunakaitseaine leili-, pesu- ja riietusruumide seinte ja lagede töötlemiseks. SUPI ARCTIC sisaldab hallitusvastaseid aineid ning moodustab mustust ja vett hülgava pinna. Toodet saab toonida 10 looduslikku värvitooni.

Sauna seinte ja lagede töötlemiseks sobib hästi ka poolmatt toonitav akrülaatkaitseaine SUPI SAUNASUOJA, mis samuti sisaldab hallituse vastaseid komponente. Toodet saab toonida laki värvikaardi järgi väga erinevates toonides.

Lavalaudade töötlemiseks sobib kasutada läbipaistvat õli SUPI LAUDESUOJA või uudset vesialuselist looduslikku vaha sisaldavat kaitseainet SUPI SAUNAVAHA. Toodet saab toonida erinevates pruunides toonides või osta valmistoonina (must, valge või hall). Varasemalt ei olnud võimalik lavalaudu töödelda toonitud tootega. Saunavaha imendub puitu ja moodustab loomuliku siidmati mustust ja vett hülgava pinna. Vaha sobib ka seinte- ja lagede ning uste ja aknapõskede töötlemiseks. SUPI SAUNAVAHA ei sobi varem õlitatud (nt SUPI LAUDESUOJA) puitpindadele juhul, kui õli ei ole täielikult ära kulunud.

Lavalaudade õlitamist või vahatamist võib olenevalt saunas käimise tihedusest korrata iga aasta või üle aasta. Eelnevalt tuleb pind pesta spetsiaalse sauna puhastusvahendiga SUPI SAUNAPESU, mis desinfitseerib ja puhastab pinna sügavuti. Toode sobib ka kivipindadele puhastades ka lubjastunud pinnad. Hoolda vastavalt vajadusele ka puitseinu sauna puhastusvahendiga.


Täpsemad kasutusjuhendid ja rohkem infot toodete kohta leiate SIIT

Sisestatud: 05.02.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

3D värv

3D värv

Siseseinavärvile on siginenud ka kolmas dimensioon. Võite proovida toaseinte värskendamiseks ja neile uue ja põneva iseloomu andmiseks Tikkurila uut vesialuselist struktuurvärvi nimega Tunto. Sellel on kaks karedusastet: Hieno (peen) ja Karhea (kare). Kuna mõlemad värvid on toonitavad kogu Symphony värvikaardi ulatuses, saate eri värvitoonide puhul kasutada mitmesugust pinnatöötlust või vastupidi, samale toonile anda mitu erinevat faktuuri, kasutades spetsiaalseid töövahendeid.

vaata kõiki