Artiklid ja uudised

Cherie - uued kvaliteetsed voodipesukollektsioonid Portugalist

Meil on rõõm tutvustada oma uusi voodipesukollektsioone. Müügile saabusid uued kvaliteetsed voodipesud Portugalist ja siinkohal soovime jagada Teiega mõningaid meie lemmikuid:

Kollektsioon "Windsor"
Pehme ja tekstuurne 100% puuvillast vahvlimustriline voodipesu kombineerituna sileda 200 TC (kiuloendiga) perkaliga. Klassikaliselt stiilne vahvlimustriga voodipesu kollektsioon “Windsor” on vastupandamatu lemmik valge voodipesu austajaile. Kuna vahvlimuster on vähe kortsuv, on teda kerge hooldada.

Kollektsioon "York"
Neile, kes armastavad kauneid vintage stiilis lillemustreid, on meil välja pakkuda värske 100% puuvilla perkalist väikeste roosade roosiõitega voodipesu. Tagasihoidlik voodipesukollektsioon “York” annab naiselikult õrna ja moodsa tulemuse, sobitudes hästi valgete linadega ja/või meie uue roosa- laiatriibulise voodipesukollektsiooniga “Brighton”.

Kollektsioon "Brighton"
Voodipesukollektsioon “Brighton” lisab oma moodsa laiatriibulise printmustriga luksust ja sära igasse päeva. Kvaliteetne 100% puuvillast voodipesu mõistliku hinnaga.


Lisaks ülaltoodutele pakume nüüdsest ka 100% puuvillast žakaar triipudega hõbehalli voodipesu ja sinise-valgeruudulist voodipesu "William", mõlemad kollektsioonid on äärmiselt universaalsed, sobides nii maskuliinselt tumedasse kui ka põhjamaiselt heledasse interjööri.

Kõik saabunud voodipesud on valmistatud kõrgekvaliteedilisest 100% puuvillasest kangast, olles mõnusalt pehmed ja siidiselt siledad puudutusele.


Külmal sügisõhtul pole midagi paremat, kui pugeda uute pehmete linade vahele. Lisa uus päevatekk ja paar dekoratiivpatja ning märkad, kui mõnus on laupäeva hommikul voodis veidi pikemalt laiselda.

Kaunis klassikaline voodipesu on suurepäraseks jõulukingiks lähedastele!

Lisaks voodipesudele leiate nüüd meie uute toodete valikust ka Annie froteerätikutega sobituvad vannimatid, mis on mõnusalt pehmed ja kasutatavad kahepoolsetena ning taaskord on saadaval ülipopulaarsed Johnny froteerätikud.

Sisestatud: 18.11.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki