Artiklid ja uudised

Sisekujundustrendide prognoos aastaks 2011

Tähtsaks muutub ruumide isiklik omapära. See on segu vanast ja uuest ning segu mustritest ja tekstuuridest. Nad ei näe enam välja nagu mööblikataloogide klantspildid, kõik viimseni paika pandud. Mis on siis olulised arengusuunad: keskendutakse dekoorelementidele mis on ajatud, uuenduslikud või taaselustunud.

Midagi vana: Antiik & Vintage aarded
Midagi julget: tapeedid ja seinakleebised
Midagi maist: sisustus,valgustus ja dekoorelemendid
Midagi metsikut: loomade pildid ja elemendid





5 modernset värvipaletti sügistalveks 2010-2011

Kaua ei ole saanud aega midagi kirjutada, nüüd siis natukene hiljaks jäänud informatsioon. Kuid pildid on ilusad ning talvgi alles täies hoos.

Niisis pakkus Cosmoworld moe- ja disainimaailmale välja viis sisekujunduse värvilahendust sügistalveks 2010-2011. Märksõnadeks on soojus, mugavus, hoolivus, rahustav ja tähelepanelik.

Puritan- range, luksuslik j a elegantne. Värvid on pehmed ja õrnad varju-tatud toonid, näiteks pärl, hele liiv, šampanja, koos kontraste pakkuva veneetsiapunase ja suitsulillaga, kõik nad aitavad luua peaaegu neutraalset sisustust ja sümbolis eerivad kõrget kvaliteeti ja rafineeritust.



Reflection- mängib efektide, valguse ja säraga. Peeglid, valguses muutuvad värvid. Kõrgtehnoloogilised ja kunstmaterjalid kõigis aspektides tuuakse mängu, et efektsust saavutada.

Rugged- urbanistlik kõrvuti maalähedasega. Looduslik kõrvuti kunstlikuga. Soojad toonid koos külmade toonidega.

Exotic- silmapaistvalt kapriisne, unikaalne kameeleon, saladuse kaleidoskoop, erksate värvide rohkus. See on lummav kunst.

Indentikit- emotsionaalne, järelmaitsega. Rikkalik sära, sügavad toonid, varjundid. Uusim tehnoloogia on rakendatud, et luua neid tumedaid varje ja meeleolusid.





Sisestatud: 04.01.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

SISEKUJUNDAJA KIRJUTAB: Loo oma kodus uut energiat andev ja tervendav atmosfäär

SISEKUJUNDAJA KIRJUTAB: Loo oma kodus uut energiat andev ja tervendav atmosfäär

Elame ajajärgul, kus meid ümbritsev tekitab pingeid ning paljude inimeste nähtamatuks kaaslaseks on stress, mis oskab võtta meilt uskumatult suure osa energiast nii salaja, et me seda üldse ei märkagi. Stressi allikaid on palju ning üheks neist võib olla ka meie kodu, mis peegeldab tõepäraselt kõike, mis toimub meie hinges ja elus. Korras ja mugav helge kodu annab tõendust, et ka meie elu kulgeb mugavalt ja energiaküllaselt ning vastupidi- energiavaeguse, tahtetuse või hingesegadusega kaasnevad korrastamata ja tarbetute esemetega ülekuhjatud ruumid.

vaata kõiki