Artiklid ja uudised

Sooduspakkumine palkmajale!

Maia on traditsioonilise vormiga, keskmise suurusega ühepereelamu , mis sobib ühtviisi hästi nii äärelinnaruumi kui maamajaks. Hoone on plaaniliselt selliselt üles ehitatud, et oleks lihtne kaasas käia pere muutuvate vajadustega.

Maia eluruumid on võrdlemisi avarad kuid mitte ülepingutatult suured – elutoas on tänu avatud ruumile palju õhku ning avatud köögiga söögitoa suurus näitab selgelt kätte kus asub kodu süda. 1. korrusel asuva magamistoa saab kergelt sisustada kabinetina või soovi korral hoopis ümber ehitada sauna eesruumiks. Katusekorrusel on lisaks ruumikale hallile ning vannitoale kolm magamistuba, millest väiksemad saab vajadusel liita üheks suureks magamistoaks.

Ostes palkmaja Maia 2011.aastal saate soodustust 10 000 EUR ning majale kaasa TASUTA ehitusprojekt väärtuses
2 100 EUR. Tutvu palkmaja eripakkumisega!



Sisestatud: 22.03.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Sisekujundaja kaasamise ajastamine

Sisekujundaja kaasamise ajastamine

Kui hoone välisilme kujundab arhitekt kooskõlas olemasoleva keskkonna, esitatud ehituslike ning arhitektuursete nõutega, siis sisekujundus jääb tihtipeale koduomaniku enda otsustada-lahendada ning sisearhitekti pärusmaaks arvatakse rohkem avalike funktsioonidega ruumide disainimine. Enamasti inimestele meeldib kodukujundusega tegeleda ning seda tehakse suure pühendumuse ja entusiasmiga. Nendel juhtudel, kui soovitakse kodurajamise protsessi kaasata ka sisearhitekt on soovitatav arvestada järgnevaga.

vaata kõiki