Artiklid ja uudised

Keerdtreppide eripära siseinterjööris

Üheks keerdtreppide eeliseks ja eripäraks on kindlasti asjaolu, et need kaunistavad ja säästavad ruumi. Valmistamine on see-eest keerukam ning vajab hulganisti teadmisi ning kogemusi. Mametal-Est pakub Teie interjööri laias valikus musti ja roostevabast (harjatud või poleeritud) metallist keerdtreppe. Samuti on saadaval restvõrgud ja rest-võrk astmed. Lisaks on võimalik treppidele kinnitada puidust astmeplaate ja käepidemeid. Autocad projekteerimistarkvara abil on võimalik luua kõikvõimalike jooniseid, et projekteerida just Teie elutuppa sobiv keerdtrepp.

Vajadusel tuleb Mametal-Est Teie juurde kohale ja mõõdab üle ettevalmistatud koha trepi paigaldamiseks, et oleks kindel - trepp sobib oma kohale!

Vaata ka allolevaid pilte Mametal-Est tehtud töödest:






Telli oma kodu kaunistav keerdtrepp juba täna!

Sisestatud: 20.09.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki