Artiklid ja uudised

Aknamarkiis - suurepärane kaitse ja praktiline kaunistus

Aknamarkiisid ehk lihtmarkiisid Allikas: www.kardinad.eu

Aknamarkiisid ehk lihtmarkiisid Allikas: www.kardinad.eu
Aknamarkiisid ehk lihtmarkiisid
Aknamarkiisid aitavad ruumi sisetemperatuuril ka kõige päikesepaistelisemal päeval püsida jahedana ning kaitsevad tekstiile ja sisustust pleekimise eest. Markiisid on vajalikud rõdudele ja verandadele, mis vajavad kaitset päiksevalguse eest ning ühtlasi on praktiline kaunistus. Võrreldes toasiseste aknakatetega on aknamarkiisid tunduvalt efektiivsemad ruumi sisekliima reguleerijad. Samas on aknamarkiisid ka suurepäraseks kaitseks aknaraamidele päikese ja vihma eest, ning pikendavad nende eluiga.

Visitant OÜ pakub laia valikut markiise igale vajadusele, nii koju, büroosse, kohvikusse või kaupluste vaateakendele.

AUSTRALIA liigendmarkiisid Allikas: www.kardinad.eu

AUSTRALIA liigendmarkiisid Allikas: www.kardinad.eu
AUSTRALIA liigendmarkiisid
Australia on ideaalne suurte terrasside jaoks.
Lihtne konstruktsioon ja kõrgkvaliteetne teostus võimaldab markiisi kasutada kaupluste ja marketite vaateakendel. Liigendid on ühendatud alumiiniumkronsteinidega, mis on tehtud survevaluga. Tänu kõrgele kvaliteedile töötab markiis täpselt ja on väga vastupidav.
Laiade markiiside keskmine kinnitus hoiab ära markiisi „läbivajumise“, mis tagab, et markiisikangas on pideva pinge all. Konstruktsiooni toetab tasane terastala ja tänu sellele on võimalik paigaldada markiisi väga erinevatele seina profiilidele ja lihtsustab markiisi paigaldamise. Konstruktsiooni elemendid on pulbervärvitud valge värviga.


PALLADIO 2040 liigendmarkiisid
Palladio 2040 on elegantne kassettmarkiis mis sobib suurepäraselt terrassidele. Spetsiaalne liigendite konstruktsioon võimaldab kassetti tihedalt sulgeda ja kaitsta markiisikangast. Liigendid on valmistatud alumiiniumsulamist, mis tagab markiisi konstruktsiooni suure tugevuse ja vastupidavuse.
Konstruktsiooni toetab tasane terasest tala ja tänu sellele on võimalik paigaldada markiisi väga erinevatele seina profiilidele ja lihtsustab ka selle paigaldamist. Samuti tagab terastala selle hea funktsionaalsusele. Konstruktsiooni elemendid on pulbervärvitud ja võimalik tellida kas valge, hõbedase, beezi või pruuni värviga.

JAMAICA liigendmarkiisid
Jamaica omab endas elegantsust ja jõudu. Selle konstruktsioon tagab hea vastupidavuse intensiivse kasutamise korral. Seetõttu on Jamaica tooteseeria ideaalne suurtele terrassidele ja kaupluste ning marketite vaateakendele.
Liigendid on valmistatud spetsiaalsest alumiiniumsulamist, mis tagab markiisi konstruktsiooni suure tugevuse ja vastupidavuse. Laiade markiiside keskmine kinnitus hoiab ära markiisi „läbivajumise“, mis tagab, et markiisikangas on pideva pinge all. Konstruktsiooni toetab tasane terasest tala ja tänu sellele on võimalik paigaldada markiisi väga erinevatele seina profiilidele ja lihtsustab markiisi paigaldamise. Lisana on võimalik tellida markiisile alumiiniumkate, mis kaitseb markiisikangast ja annab kena välimuse kogu lahendusele. Konstruktsiooni elemendid on pulbervärvitud ja võimalik tellida kas valge, hõbedase, beeži või pruuni värviga.

SILVER PLUS liigendmarkiisid
Silver Plus on lihtsa konstruktsiooniga markiis, mis mõeldud keskmise suurusega variterrassidele ja rõdudele.
Liigendid on valmistatud spetsiaalsest alumiiniumsulamist, mis tagab markiisi konstruktsiooni suure tugevuse ja vastupidavuse. Konstruktsiooni toetab tasane terastala ja tänu sellele on võimalik paigaldada markiisi väga erinevatele seina profiilidele ja lihtsustab markiisi paigaldamise. Lisana on võimalik tellida markiisile alumiiniumkate, mis kaitseb markiisikangast ja annab kena välimuse kogu lahendusele. Konstruktsiooni elemendid on pulbervärvitud valge värviga.

Korvmarkiisid Allikas: www.kardinad.eu

Korvmarkiisid Allikas: www.kardinad.eu

Korvmarkiisid Allikas: www.kardinad.eu

Korvmarkiisid Allikas: www.kardinad.eu

Korvmarkiisid
Korvmarkiisid on suurepärane lahendus akende ja uste kaitsmiseks päikesekiirguse ja ilmastikuolude eest. Peale kaupluste vitriinakende ning büroo- ja kontoriakende, leiab korvmarkiis üha enam kasutamist ka koduakendel.
Tänu erinevatele korvitüüpidele on korvmarkiise kerge sobitada maja välisilmega ning muuta need pilkupüüdvaks disainielemendiks. Korvmarkiisid on ka silmatorkavad reklaamipinnad, millel olevad reklaamtekstid ei jää kellelegi märkamatuks.
Korvmarkiisi alla paigutatud valgustus laseb markiisil ka pimedas toimida valgusreklaamina. Korvmarkiis valmistamisel tehakse painutatud või sirgetest alumiinimprofiilidest raam, mis kaetakse akrüül- või PVC-kangaga.

Markisolette Allikas: www.kardinad.eu

Markisolette Allikas: www.kardinad.eu
Markisolette
Markisolette on süsteem, mis ühendab endas nii markiisi kui ka ruloo omadused. See pakub varju ja aitab langetada temperatuuri ruumis. Ruloona kaitseb see päikese eest ning avanev markiisiosa tagab hea ülevaate väljas toimuvast.
* Maksimummõõtmed: laius 3,5 m, kõrgus 4 m
* Konstruktsioon saadaval kõikides RAL-toonides
* Ühendab endas nii markiisi kui ka ruloo funktsioonid
* Elektri- või käsiajam


Tutvu täpsemalt markiisidega siit!
Meie kontaktid

Sisestatud: 17.06.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väljakutse kodukontoris – kuidas luua sobilik taust videokoosolekule?

Väljakutse kodukontoris – kuidas luua sobilik taust videokoosolekule?

Ajastul, mil kaugtööst on saanud täiesti tavapärane tööelu osa, on kodukontori olemasolu muutunud
paljude jaoks hädavajalikuks. Kuna virtuaalne suhtlus mängib kodukontoris väga suurt rolli, siis
sellega seoses on üles kerkinud täiesti uut laadi probleem - vajadus videokoosoleku jaoks kõlbuliku
taustaseina järele. Kuidas õige taustaseina abil mõjuda ekraanil isikupärasema ning
professionaalsemana? Retro kodusisustuskaupade e-pood NaguMuiste annab nõu.

vaata kõiki