Artiklid ja uudised

7 lihtsat viisi kuidas muuta kodu sügiseselt hubaseks

Soojad suvepäevad on möödas ja oleme valmis oma kodu hubasemaks muutma. Proovi Duo Disaini soovitusi, mis muudavad sinu kodu ilme sel sügisesel hooajal palju soojemaks.

1. Täienda kodu pleedidega

Sügis on see aeg, mil võib välja otsida pleedid - neid võib visata toolidele ja teistele istumiskohtadele üle kogu maja, et need oleks ilma jahenedes kergesti kättesaadavad. Samas uus pleed annab suurepärase võimaluse muuta kogu eluruumi välimust.

 Allikas: www.hearthomemag.co.uk

Allikas: www.hearthomemag.co.uk

2. Lisa tuppa küünlaid

Lihtne ja kiire viis iga toa atmosfääri muutmiseks on küünal. Ükskõik kuhu sa küünlad oled paigutanud, annavad need ruumile hubase olemise ning ühtlasi on ka küünlad ühed soodsaimad kujunduselemendid. Sügiseste küünalde valik varieerub nii, et igaüks peaks leidma endale meelepärase.

 Allikas: www.ideasforinterior.com

Allikas: www.ideasforinterior.com

3. Ilusti sätitud

Too glamuuri oma hommikusse rutiini, seades esemed, mida kasutad igapäevaselt, ilusale alusele. Selleks ei pea minema poodi uut ostma, vaid piilu köögikappi ja haara sealt alus, mida pole ammu kasutanud. Soovi korral võid ka kasutada väikseid klaasist anumaid, mille sisse saad panna hügieenitarbed.

 Allikas: www.hometalk.com

Allikas: www.hometalk.com

4. Tuli ja karusnahk

Jahedal õhtul kamina ees koos kuuma joogiga on hea istuda, aga miks mitte laotada ka (kunst)nahast vaibake jalgade alla. Sina ja su soojad varbad ei kahetseks seda.

 Allikas: www.nordichouse.co.uk

Allikas: www.nordichouse.co.uk

5. Vaheta voodipesu

Otsi panipaigast välja paksemad tekid ja hubased päevatekid, et need oleks esimesel jahedamal ööl käeulatuses . Samas on õige aeg need ka üle kontrollida, et enne kasutuselevõttu oleks asjad puhtad ning vajadusel puhastada.

 Allikas: www.derekswalwell.com

Allikas: www.derekswalwell.com

6. Õige valgustus

Halb valgustus võib pimedal ajal tekitada kergemini depressiooni. Kui väljas on pime, siis toas peaks kasutama mõnusat hubast valgust - kas siis laualambi, põrandalambi või lugemislambi näol.

 Allikas: www.bloglovin.com

Allikas: www.bloglovin.com

7. Vaibake voodi kõrvale

Pole midagi hullemat kui hommikul soojast voodist tõustes puudutavad su varbad külma põrandat. Lisa pehme vaibake - näiteks lambanahk - voodi kõrvale, et hommiku esimene samm oleks meeldiv.

 Allikas: www.buzzfeed.com

Allikas: www.buzzfeed.com

Mõnusat ja hubast sügist!

Duo Disain
www.duodisain.ee
Facebook

Sisestatud: 15.09.2015

Duo Disain

Tel:
5813 3552
Aadress:
Savi 20, Pärnu, Pärnumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Duo Disain jagab sisustuse trendisuundi 2018. aastaks

Duo Disain jagab sisustuse trendisuundi 2018. aastaks

Oluline on meeles pidada, et trendid liiguvad aeglaselt ja tähtis ei ole see, mis hetkel in ja out, vaid need trendisuunad, mis hakkavad vaikselt tõusma või kaduma. Ja nagu kõikide trendidega, siis ei ole need kindlad reeglid, vaid tähelepanekud. Kui meeldib konkreetne ese, millest ei suuda lahti lasta, siis jäta see endale alles. Samas kui tekib tunne, et see konkreetne ilme on väsinud või ära tüüdanud ning samas ei ole kindel, mida edasi teha, siis Duo Disain jagab mõningad ideed, millele mõelda.

Duo Disain jagab nippe kodu paremaks valgustamiseks

Duo Disain jagab nippe kodu paremaks valgustamiseks

Valgustuse eesmärk on luua ruumis parem õhkkond, esteetika ning parem nähtavus. Hea valgustus on selline, mida alati ei märka, kui viibid läbimõeldud ja hästi valgustatud ruumis. Samas kui valgustus ei ole piisavalt hästi planeeritud, on see koheselt aru saada. Mõtle oma kodu peale ja sellele, kas valgustuse kvaliteet on selline nagu soovid. Kui sa ei ole sellega rahul, siis Duo Disain jagab mõningaid nõuandeid, kuidas valida koju sobivaim valgustus.

vaata kõiki