Artiklid ja uudised

Duo Disain jagab sisustuse trendisuundi 2018. aastaks

Oluline on meeles pidada, et trendid liiguvad aeglaselt ja tähtis ei ole see, mis hetkel in ja out, vaid need trendisuunad, mis hakkavad vaikselt tõusma või kaduma. Ja nagu kõikide trendidega, siis ei ole need kindlad reeglid, vaid tähelepanekud. Kui meeldib konkreetne ese, millest ei suuda lahti lasta, siis jäta see endale alles. Samas kui tekib tunne, et see konkreetne ilme on väsinud või ära tüüdanud ning samas ei ole kindel, mida edasi teha, siis Duo Disain jagab mõningad ideed, millele mõelda.

KULD/ MESSING
Kullal ja messingul on alati olnud rohkem jõudu püsida trendikas kui mõnel muul metallil. See on klassikaliselt ilus ja on tulnud, et jääda. Seda võib märgata väga erinevates sisustuselementides – alates mööblist, nagu laud, tumbad, peeglid, ning lõpetades ananassikujuliste dekoratsioonidega. Samas tasub läikivaid pindu kasutada pigem aktsendina.

 Allikas: www.liketoknow.it

Allikas: www.liketoknow.it

 Allikas: www.format-store.com

Allikas: www.format-store.com

KÖÖK ERI MATERJALIDEGA
Erinevaid materjale omavahel miksides on võimalik saavutada parem väljanägemine ja luua iseloomulikum ja ilusam köök. Alles hiljuti olid valged köögid kõikjal ning nägid välja üsna ühesugused - kes aga ikka soovib endale kööki, mis näeb välja samasugune nagu teistel. Aeg on hakata loomingulisemaks.

 Allikas: www.nicolefranzen.com

Allikas: www.nicolefranzen.com

 Allikas: www.wildhagen.nl

Allikas: www.wildhagen.nl

KALASABAPARKETT
Kellele ei meeldiks kalasabaparkett põrandal. Esiteks on see imeilus ning lisaks on selle muster mitmekülgne, lisades ruumile suurust ja muutes selle modernsemaks. Nii parketi kui ka põrandaliistu viimistlus võiks olla soe naturaalne puit, mis lisab ka põrandale natuke mustrit. Tulemuseks on klassikaline välimus, mis kunagi ei aegu.

 Allikas: cocolapinedesign.com

Allikas: cocolapinedesign.com

SAMETMÖÖBEL
Pehme ja mugav sametkangas on äärmiselt luksuslik oma pehme ja sooja tekstuuri tõttu. Samet püüab ja peegeldab valgust viisil, mis ei ole teistele kangastele omane ning selle tulemusena näeb see diivanil ja tugitoolil imeilus välja. Sameti värvid näivad rikkalikumad ja sügavamad kui enamikel teistel kangastel ning see materjal lisab luksuslikku pehmust kodukujundusse igas värvispektris – säravas türkiisi toonis, lillades, erinevates rohelistes ning võrgutavalt punastes toonides.

 Allikas: oot-oot.com

Allikas: oot-oot.com

 Allikas: www.duodisain.ee

Allikas: www.duodisain.ee

LOODUSLÄHEDASED NEUTRAALSED TOONID
Salvei roheline on uus neutraalne toon, millega ruume pehmendada. See on värv, mis jääb kiltkivi- ja oliivitooni vahele, vahetades sellega välja puhta valge ja beeži. Sobitatuna kokku puidu ja kreemika värvipaletiga, teeb roheline iga ruumi mahedamaks ja soojemaks. Samuti annab see toon ruumile elava ning värvika ilme. Trendikad pastelsed toonid on veel mahedam sinep, oliiv ning Caparoli Jade toonid.

 Allikas: www.gaertnermoebel.de

Allikas: www.gaertnermoebel.de

 Allikas: www.gaertnermoebel.de

Allikas: www.gaertnermoebel.de

Duo Disain
www.duodisain.ee
Facebook

Sisestatud: 24.01.2018

Duo Disain

Tel:
5813 3552
Aadress:
Savi 20, Pärnu, Pärnumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Duo Disain jagab nippe kodu paremaks valgustamiseks

Duo Disain jagab nippe kodu paremaks valgustamiseks

Valgustuse eesmärk on luua ruumis parem õhkkond, esteetika ning parem nähtavus. Hea valgustus on selline, mida alati ei märka, kui viibid läbimõeldud ja hästi valgustatud ruumis. Samas kui valgustus ei ole piisavalt hästi planeeritud, on see koheselt aru saada. Mõtle oma kodu peale ja sellele, kas valgustuse kvaliteet on selline nagu soovid. Kui sa ei ole sellega rahul, siis Duo Disain jagab mõningaid nõuandeid, kuidas valida koju sobivaim valgustus.

vaata kõiki