Artiklid ja uudised

Käesoleva aasta peamised sisustusvaldkonna trendisuunad

Sisustusvaldkonnas toob uus aasta kaasa palju uusi tuuli ja värskeid ideid. Duo Disain jagab meiega peamiseid sisustusvaldkonna trendide märksõnu ja suundi, mille järgi soovi korral joonduda ja inspiratsiooni ammutada.

Lihtsus interjööris

Aasta 2016 toob kaasa suurema suuna minimalismi poole - kutsume seda "tvistiga" minimalismiks. Vahel on raske loobuda liigsest mööblist ja sisustuselementidest, kuid sel juhul oleks hea teha väike eneseanalüüs ja välja selgitada enda jaoks, millised esemed kõnetavad sind ja millised on ruumile ja endale koormavaks - see protsess võib olla raske, aga samas aitab see korrastada ümbritsevat ruumi ja annab võimaluse hinnata rohkem neid asju, mis on rohkem olulised ja tähendusrikkamad.

 Allikas: www.duodisain.ee

Allikas: www.duodisain.ee

Geomeetria on uus must

Geomeetria ei ole midagi uut trendimaastikul, kuid sel aastal võta üks samm edasi. 3D-printimisel ja- modelleerimisel on olnud tohutu mõju sisekujundusele. Geomeetrilised vormid on kasutusel igalpool - valgustites, seinakleebistes ja keraamilistes plaatides. Optiline illusioon loob põneva elamuse näiteks sellises väikses ruumis nagu vannituba. Selle asemel, et kasutada üksikuid geomeetrilisi elemente, vali julgelt geomeetriliste kujunditega põrand, tööpind või sein.

 Allikas: www.duodisain.ee

Allikas: www.duodisain.ee

Looduse toomine tuppa

Sa ei pea oma jalga toast välja tõstma, et tunda mõnu loodusest. Too emake loodus tuppa lille- ja taimeelementidega, kasutades selleks näiteks tapeeti, sisustustarvikuid ja toataimi.

 Allikas: www.duodisain.ee

Allikas: www.duodisain.ee

Kasuta kohalikku tootedisaini

Ole rohkem teadlik ökoloogilisest jalajäljest ja kasuta kujundamisel kohalikke tooteid. Meil on uskumatult andekaid disainereid, toetagem siis neid.

 Allikas: www.estoniandesignhouse.ee

Allikas: www.estoniandesignhouse.ee

Pilkupüüdev vannitoa peegel

Tavaline kandiline peegel teeb kindlasti oma töö ära, aga 2016. aasta on ebatraditsiooniliste peeglite aasta. Ei saa vastu vaielda asjaolule, kui palju see praktiline detail võib tahaplaanil olevale ruumile nagu näiteks vannituba, juurde anda.

 Allikas: www.duodisain.ee

Allikas: www.duodisain.ee

Duo Disain
www.duodisain.ee
Facebook

Sisestatud: 19.01.2016

Duo Disain

Tel:
5813 3552
Aadress:
Savi 20, Pärnu, Pärnumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Duo Disain jagab sisustuse trendisuundi 2018. aastaks

Duo Disain jagab sisustuse trendisuundi 2018. aastaks

Oluline on meeles pidada, et trendid liiguvad aeglaselt ja tähtis ei ole see, mis hetkel in ja out, vaid need trendisuunad, mis hakkavad vaikselt tõusma või kaduma. Ja nagu kõikide trendidega, siis ei ole need kindlad reeglid, vaid tähelepanekud. Kui meeldib konkreetne ese, millest ei suuda lahti lasta, siis jäta see endale alles. Samas kui tekib tunne, et see konkreetne ilme on väsinud või ära tüüdanud ning samas ei ole kindel, mida edasi teha, siis Duo Disain jagab mõningad ideed, millele mõelda.

Duo Disain jagab nippe kodu paremaks valgustamiseks

Duo Disain jagab nippe kodu paremaks valgustamiseks

Valgustuse eesmärk on luua ruumis parem õhkkond, esteetika ning parem nähtavus. Hea valgustus on selline, mida alati ei märka, kui viibid läbimõeldud ja hästi valgustatud ruumis. Samas kui valgustus ei ole piisavalt hästi planeeritud, on see koheselt aru saada. Mõtle oma kodu peale ja sellele, kas valgustuse kvaliteet on selline nagu soovid. Kui sa ei ole sellega rahul, siis Duo Disain jagab mõningaid nõuandeid, kuidas valida koju sobivaim valgustus.

vaata kõiki