Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Vahvad tulekolded

Kuigi väljas peaks olema suur suvi, siis teades Eesti ilma, võib see tähendada, et peab leidma tubaseid tegevusi vihmasteks õhtuteks.
Sellistel puhkudel lisab kindlasti hubadust ja soojust vahva kamin.

Siia on kokku kogutud võib-olla mitte kõige traditsioonilisemad kaminad, millega kõik juba tuttavad on, vaid uudsed ja leidlikud tulekolded.


Tänapäeva kaminad ei ole sageli enam sellised nagu nad olid aastakümneid tagasi. Osaliselt on muutunud ka nende funktsiooni rõhuasetus - soojuse allikast enam interjööri kujundajaks - neid on erinevast materjalist, erineva viimistlusega, mitmesugustes värvides ja kujudes.
Kamin võib olla teil kodus peaaegu ükskõik kus.


Isegi vanad tuttavad kaminad on kolinud kappide sisse või riiulite alla.



Lisaks sellele on osad kaminad ka liikuvad. Näiteks võite endale paigaldada kamina, mida saab keerata 360 kraadi vastavalt vajadusele. Selline kamin sobib kõige paremini suurde ja avarasse eluruumi.



Võib-olla teadsite, et moodsad kaminad on teisaldatavad, kuid kas ka seda, et mõned on nii väiksed, et neid võib panna igale lauale?



Nii saab väikest „kaminat“ kasutada seal, kus inimesed parasjagu aega veedavad, kas siis toas, õues või kus iganes neile tantsivaid leeke vaadata meeldib.


Kaminaid on näiteks roostevast terasest või keraamikast, mis kannatab kõrgeid temperatuure ning nende materjalide tõttu pole need kaminad ainult praktilised, vaid ilusad interjööri kaunistajad.



Kui mõni arvab, et lahtine tuli kodus ei ole kõige turvalisem, siis võib soetada endale klaasist kamina, kus leegid on ohutult kinni. Sellise tulekolde pluss on see, et tuli paistab kõigile vaatajatele hästi välja ning see on ka väga stiilne modernses kodus.


Võib ka paigaldada ühe kamina, mis jätab mulje, et selles põleb korraga kolm leeki. Sellisel tulekoldel saab väga lihtsalt reguleerida leegi intensiivsust ja seda on ka lihtne sisse ja välja lülitada.


Loodame, et igaüks leidis siit endale midagi meelepärast või vähemalt mõne vahva idee, mida edasi arendada. Keskkonnast hoolivad inimesed leiavad kaminate seast ka kindlasti selliseid, mis on loodussõbralikud ning põlevad näiteks bioetanoolil.

Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod:
www.digsdigs.com
www.freshome.com
www.styleture.com
www.designwagen.com
www.luwih.com
www.chictip.com
www.stylehive.com



Sisestatud: 20.06.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

Väljakutse kodukontoris – kuidas luua sobilik taust videokoosolekule?

Väljakutse kodukontoris – kuidas luua sobilik taust videokoosolekule?

Ajastul, mil kaugtööst on saanud täiesti tavapärane tööelu osa, on kodukontori olemasolu muutunud
paljude jaoks hädavajalikuks. Kuna virtuaalne suhtlus mängib kodukontoris väga suurt rolli, siis
sellega seoses on üles kerkinud täiesti uut laadi probleem - vajadus videokoosoleku jaoks kõlbuliku
taustaseina järele. Kuidas õige taustaseina abil mõjuda ekraanil isikupärasema ning
professionaalsemana? Retro kodusisustuskaupade e-pood NaguMuiste annab nõu.

vaata kõiki