Huvitavad tooted

Lõpp igavatele seintele!

Seinapaneelid muutuvad üha populaarsemateks nii äripindade ja büroode kui ka kodude sisekujunduses.
Eriti efektselt mõjuvad 3d seinapaneelid, millede värvi ja mustri valik on lai ja rikkalik.

Seinte ja lagede dekoreerimiseks mõeldud 3D paneelid pakuvad ümbritseva ruumi muutmiseks piiramatuid võimalusi.

Kõige tavalisemad igavad ja siledad seinad omandavad huvitava reljeefi, muutuvad ruumilisteks ning näevad sõltuvalt valgustusest ja vaatenurgast erinevat moodi välja.
Nordtrade pakub ruumiliste paneelide 51 unikaalset disainilahendust, mis võivad anda mis tahes ruumile kordumatu stiili.



Tänu suurele valikule on võimalik lahendada praktiliselt ükskõik millise ruumi dekoreerimisega seotud disainiülesande. Kõik paneelid on algselt valget värvi, mis võimaldab neid hiljem mis tahes sobiva värviga üle värvida.



3D paneelid on innovaatiline toode, mille valmistamisel kasutatakse kaasaegseid seadmeid, mis tarbivad minimaalses koguses vett ja elektrit.
3D paneelide valmistamisel kasutatakse toormena bambust ja suhkruroogu, mis ei eralda toksilisi aineid ega kujuta allergikutele mingit ohtu. Dekoratiivsed 3D paneelid omavad suurepäraseid tehnilisi omadusi, on kergesti monteeritavad ja vastavad kõikidele Euroopa standarditele.



Sisestatud: 21.05.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

vaata kõiki