Artiklid ja uudised

Iittala uus kollektsioon peagi saabuvasse jõuluaega

Sügis-talvised pimedad õhtud on käes ning soojad küünlavalged jõuluõhtud rahuliku koosolemise ja jõuluroogadega käega katsutavad. Iittala kutsub Teid tähistama iga hetke jõuludest, ning selleks puhuks on välja kuulutatud uus kollektsioon nimega Kulku.



Iittala tähistab 2011 aasta jõule ühendades omavahel klassikalised hooajavärvid modernsete elementidega.
Punasesse käsitsi puhutud Kartio vaasi saab kuuseokstest seada imelise jõuluseade, aknaid võib kaunistada Kaj Francki Morning in Athens nimeliste ripatsitega, mis helisevad kaunilt kui jõulukellad. Ilkka Suppase loodud Kaasa kamina kumav valgus ja klassikalised hooajavärvides Festivo ja Kivi küünlajalad kutsuvad õhtuseid külalisi oma lapsepõlvejõule meenutama.






Inspireerituna Oiva Toikka Kastehelmi kollektsioonist, toob Kulku jõuludesse uue välimuse. Kulku on nagu teerada, mis viib jõuludeni, nagu jõulumeeleolu loov jõulukelladega ehitud metsarada või jäljed lumel. Kollektsioon sisaldab kruusi ja kaussi, lisaks kahte erineva suurusega punast või halli taldrikut. Kulku on jõuludeks loodud kaunis lauanõude komplekt, mis sisaldab pärlihalli, valgeid ja punaseid elemente ning mida saab suurepäraselt kombineerida Iittala teiste toodetega.






Purnukka purgile mis väljastati kevadel Kaj Franck aastapäeva auks, saab nüüd jõuludeks punase kujunduse. Purunukka´s saab hoida hooaja maitsvamaid piparkooke, moosi ja konditritooteid või miks mitte väikseid jõulukaunistusi ja ehteid. Jõuluaegset sufleed või väikseid kooke saab valmistada otse selles purgis kuna see on kuumakindel.
Nagu Teema serveerimisalus, on ka mini serviis jõulude ajal saadaval punasena. See komplekt sisaldab ümmargust, kolmnurkset ja ristkülikukujulist väikest taldrikut, mille peal on ideaalne serveerida kodus valmistatud eelroogasid.



Jõuluaja valgus kumab elegantselt ka Timo Sarpaneva roostevabast terasest vaagnal. See klassikaks saanud toode on äärmiselt ilmekas sisekujunduselement ja ühtlasi ka mitmekülgne tarbeese. Vaagent saab kasutada nii serveerimisalusena kui kandikuna, millele asetada hõõgveiniklaase, õunu või küünlaid. Tänu ajatule disainile, näeb see mitmekülgne vaagen alati välja kaasaegne.

Ärge unustage ka teisi jõuluvärvides modernseid klassikuid.
Ovi Toikka linnu kollektsioon on imeline kingitus.



Klaus Haapaniemi illustreeritud Taika serviis toob teieni punastes toonides muinasjutumaailma, mis muudab jõulud kindlasti pidulikumaks ning Björn Dahlströmi HotCool klaasid on pühadehooajal saadaval punase ümbrisega.

Sisestatud: 30.11.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Iittala uued klaaside värvid õhkavad rahu ja nostalgiat

Iittala uued klaaside värvid õhkavad rahu ja nostalgiat

Iittala 2012 aasta värviskeem peegeldab meie aega. Intensiivsed ja talvised värvid esindavad jõudu, rahu ja selgust. Erinevad sinised ja lillad varjundid lisavad uusi ja huvitavaid võimalusi sisekujunduses. Uusi värve tutvustatakse kevadel Aalto kollektsioonis koos Vitriini ja Kartio klaasidega.
Kvaliteet, rikkus ja toonide sügavus on alati olnud Iitala värvilise tootevaliku märksõnadeks. Iitala tooted on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ja värvipaletti uuendatakse igal aastal vastavalt trendi muutustele.

vaata kõiki