Artiklid ja uudised

Uus sari: Muumi Pidu

Uued Muumi Pidu sarja tooted järgivad varasemate toodete kaasaegset disainikeelt ja on seetõttu omavahel lihtsalt ühildatavad.

Tooted sobivad muumisõpradele kollektsioneerimiseks ja kingituseks, samuti küpsetamiseks ja lauakatmiseks.

Uus sari toob 5 täiesti uut toodet Muumi-kollektsiooni





Koogivorm 28 cm

Muumimamma: Koomiksiraamatu nr 1 lugu:
Muumipere, kus Muumitroll leiab vanemad. Muumipapa, kes vajab muutusi ja seiklusi, põgeneb koos Muumimammaga lähedal asuvase koopasse. Koopast leitakse suur rahakott, millel eest Muumipapa ostab kõiksugu hõrgutisi. Pildil istub Muumimamma koopa põrandal ja sööb kirsse ja tegelikult on tal juba koduigatsus.





Jalaga serveerimisalus
17 cm

Piripiiga: koomiksiraamatu nr 8 lugu:
Muumitalv, kus pere ei saa magada talveund, sest majja saabub kogu aeg külalisi, kes neid äratavad. Selles loos on kõigil (välja arvatud Muumimammal) oma saladus, mida nad häbenevad. Piripiiga saladuseks on, et kuigi ta räägib teistele oma kaalujälgimisest, siis tegelikult ahmib salaja oma toas maiustusi. Viimaks paljastuvad kõikide saladused ja Piripiiga saab rahulikult süüa terve koogi korraga. Pildil nopib Piripiiga süles olevalt koogilt kaunistusi.


Küpsisepurk 1,2 l

Väike Myy: koomiksiraamatu nr 3 lugu:
Majaehitus, kus Muumitroll ehitab üksinda endale maja, väike Myy on abiliseks (kuigi peamiselt kommenteerib ta kriitiliselt Muumitrolli tegemisi). Väike Myy annab Muumimajas aru, mis ehitusplatsil toimub. Pildil istub väike Myy söögilaua peal, sööb küpsiseid ja kannab ette: "Muumitrolli saba on läinud katki ja maja tuleb viltu ning Muumitroll ei taha koju sööma tulla !" Selle peale sätib Piripiiga piknikukorvi ja viib selle Muumile. Ta jääb imetlema Muumitrolli ehitamisoskusi ja toetab tema projekti.





Kann 1,1 l

Myymla: koomiksiraamatu nr 1 lugu:
Üksildane saar. Muumipere läheb saarele ekskursioonile ja seal toimub palju seiklusi, näiteks kohtutakse esiisadega. Lõpuks pöörduvad nad tagasi koju, esiisad tulevad neile külla ja Muumimamma pakub kõigile kohvi. Kõik istuvad kamina ääres ja Myymla põrandal kohvitass süles.

Haisuli: koomiksiraamatu nr 1 lugu:
Muumitroll on kõige esimene Muumitrolli koomiksilugu. Muumitroll elab üksi majas, kuhu järjepanu saabub külalisi, keda viisakas Muumi palub elama jääda, kuni ise enam majja sisse ei mahugi. Siis kutsub ta kohale Haisulooma, et see peletaks paha lõhnaga kõik ära. Külalised põgenevad, kuid Haisuli jääb ja hakkab Muumitrolli maja õõnestama. Tove Slotte on Haisulooma pilti mõnevõrra muutunud: korstna asemel tal on käes kringel , mida ta vaikselt nakitseb. Pildi leiad purgi põhjas seespool.


Jalaga koogialus 26 cm

Muumitroll: koomiksiraamatu nr 7 lugu:
Muumitroll ja sabatäht, kus pere põgeneb sabatähe eest koopasse. Nad võtavad kaasa kõik tähtsad asjad, näiteks roosi ja koogi. Siin ei tegemist peoga vaid lihtsalt Muumid mõtlevad sellises tähtsuse järjekorras.

Sisestatud: 10.04.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Iittala uued klaaside värvid õhkavad rahu ja nostalgiat

Iittala uued klaaside värvid õhkavad rahu ja nostalgiat

Iittala 2012 aasta värviskeem peegeldab meie aega. Intensiivsed ja talvised värvid esindavad jõudu, rahu ja selgust. Erinevad sinised ja lillad varjundid lisavad uusi ja huvitavaid võimalusi sisekujunduses. Uusi värve tutvustatakse kevadel Aalto kollektsioonis koos Vitriini ja Kartio klaasidega.
Kvaliteet, rikkus ja toonide sügavus on alati olnud Iitala värvilise tootevaliku märksõnadeks. Iitala tooted on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest ja värvipaletti uuendatakse igal aastal vastavalt trendi muutustele.

vaata kõiki