Artiklid ja uudised

Neli ruumi, kus lükanduks leiaks praktilist kasutust - nõu annab Avaeksperdid

Lükandustega garderoobidest on kirjutatud raamatute viisi materjale ja seda on tehtud põhjendatult – tegemist on tõesti väga praktilise disainilahendusega panipaiga jaoks. Vähem tähelepanu pööratakse sellele, et lükanduks võib olla ka sobiv ja huvitav ruumide eraldaja.

Mõne jaoks võib tunduda tavalise ukse asemel lükandust kasutada veidra või liialt eksootilisena, seega toob Avaeksperdid välja mõned ideed ja aitab visualiseerida ruume, kus uks ei avane sisse või välja, vaid hoopis libiseb.

 Allikas: avaeksperdid.ee

Allikas: avaeksperdid.ee

Ruumid, kus lükanduks on praktiline valik

Trepiruum – lükanduks on hea panna trepi ette, mis pole avatud, vaid omab eraldi ruumi või vahet. Peamine põhjus, miks uks üldse trepi juurde sobib on see, et see takistab liigset õhuvoolu ega lase soojal ära liikuda.

Kuid sellisel juhul sobiks ju ka tavauks? – Lükanduks on parem valik, sest see ei jää avades ette, mis võib trepi puhul olla suur risk. Samuti on trepi ümbruses üldjuhul niigii ruumi puudu, kuhu vähenõudlik lahendus hästi sobib.

 Allikas: avaeksperdid.ee

Allikas: avaeksperdid.ee
Koosolekuruum – kohtumisi ja nõupidamisi saab stiilselt ukse taha peita ja kui need lõpevad, võib ruumi ülejäänud kontorile avada. Kui plaanis on suuremad üritused, saab lükandust avades koosolekuruumi lihtsasti laiendada. Vaata kontorisse ka voldikuksi.

Köök – sarnaselt kontoriga võib ka kodus ruume ühildada või eraldada. Kui köögimelu valjuks või aroomikaks läheb, saab seda ülejäänud ruumist eraldada. Kui pidada pidu või lihtsalt tahta natuke avarust, võib köögi taas avada.

Köögis võib olla ka erinevaid tarvikuid, nagu pesumasinad või torud, mis võivad ülejäänud kujundusega mitte sobida. Sellisel juhul saab neid ümbritseda omamoodi panipaigaga, mida sobiva lükanduksega avada ja sulgeda saaks.

Ükskõik milline laia ukseavaga ruum – lükanduks töötab nii intiimse eraldajana kui ka väiksemat sorti - aga majesteetliku - väravana; olgu see kas elutoal, magamistoal, tööruumil vms.

Avaeksperdid lükandustega ning teiste toodetega saate tutvuda Kesklinna Salongis (Pärnu mnt 139a) ja Kadaka Salongis (Kadaka tee 44).

www.avaeksperdid.ee
Facebook

Sisestatud: 02.05.2017

Avaeksperdid salongid

Tel:
658 8105, 661 1820, 526 8703, 5663 3245
Aadress:
Kadaka tee 133 ja Pärnu mnt. 139a, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Voldik-, ruloo- või püstlamellkardinad ning tekstiilkardinate kangad –40%

Voldik-, ruloo- või püstlamellkardinad ning tekstiilkardinate kangad –40%

See on superpakkumine Sulle, kui soovid akendele lihtsa vormiga kardinaid või kauneid külgkardinaid või siis hoopis nende kombinatsiooni. Mängulisust saad soovi korral lisada kangaste värvi ja struktuuriga. Samas on laos mis tahes tüüpi kardinate jaoks olemas ka väga naturaalseid ja vaoshoitud tekstiile. Kampaania pakkumine kehtib lõpumüügi kangaste kohta, kui esitad meie salongis tellimuse hiljemalt 31. märtsil 2024.

vaata kõiki