Artiklid ja uudised

Aknakatted lastetuppa Avaeksperdid salongidest

Avaeksperdid salongides on nüüd uus lastetoa kollektsioon - uued mustrid rulookardinatele, roomakardinatele, paneelkardinatele ning tekstiilist külgkardinatele.

 Allikas: avaeksperdid.ee

Allikas: avaeksperdid.ee

Lastetoa kollektsiooni eripäraks on see, et olemasolevat kollektsiooni saad kohandada endale sobilikuks, vahetades taustavärve ning figuuride suurusi. Samuti saab kujundada täitsa oma disainiga aknakatted (rulood, roomakardinad, paneelkardinad, tekstiilist küljekardinad). Kuna kardinad trükitakse just sulle, siis võimalusi on palju - piiriks on vaid fantaasia.

Avaeksperdid salongidest on võimalik leida ka ühevärvilisi kangaid. Laiast toote sortimendist leiab endale igaüks just selle õige. Tutvu Avaeksperdid toodetega kesklinna salongis Pärnu mnt 139a või Kadaka salongis Kadaka tee 44.

 Allikas: avaeksperdid.ee

Allikas: avaeksperdid.ee

www.avaeksperdid.ee
Facebook

Sisestatud: 16.08.2018

Avaeksperdid salongid

Tel:
658 8105, 661 1820, 526 8703, 5663 3245
Aadress:
Kadaka tee 133 ja Pärnu mnt. 139a, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Voldik-, ruloo- või püstlamellkardinad ning tekstiilkardinate kangad –40%

Voldik-, ruloo- või püstlamellkardinad ning tekstiilkardinate kangad –40%

See on superpakkumine Sulle, kui soovid akendele lihtsa vormiga kardinaid või kauneid külgkardinaid või siis hoopis nende kombinatsiooni. Mängulisust saad soovi korral lisada kangaste värvi ja struktuuriga. Samas on laos mis tahes tüüpi kardinate jaoks olemas ka väga naturaalseid ja vaoshoitud tekstiile. Kampaania pakkumine kehtib lõpumüügi kangaste kohta, kui esitad meie salongis tellimuse hiljemalt 31. märtsil 2024.

vaata kõiki