Artiklid ja uudised

4141 - 4170 teemat 4803'st
Ikea hakkab virtuaalmaailmas mööblit müüma

Ikea hakkab virtuaalmaailmas mööblit müüma

Populaarses arvutimängus „The Sims“ saab varsti osta Rootsi sisustuskaubamaja Ikea mööblit, kirjutab Rootsi päevaleht Dagens Nyheter.

Nn elustiilimängu ennast on müüdud juba üle saja miljoni eksemplari ning sellele on ilmunud ka järg, Sims 2. Viimasele omakorda on välja antud mitmeid lisasid ja täiendusi, millele juunikuus lisandub „Home Stuff“. See pakub erinevat sisustust mängutegelaste kodude jaoks. Virtuaalsel mööblil on Ikea kaubamärk ning sama välimus ja nimetus nagu Ikea tootekataloogis.

Kus ja mis ja kuidas on kodu

Kus ja mis ja kuidas on kodu

Esmalt on kodu, kuhu sünnitakse. Ehk on see esivanemate põline kodu, kus juba sajandeid oldud ja kust laia ilma mindud teadmises, et alati on võimalik tagasi tulla. Kus on oma imelike sälkudega lapsepõlve perelaud, mille taga pere ühist söömaaega peab. Ja aed, kus sirel, jasmiin ning pojengipõõsas varasuvel hullutavad ja midagi justkui lubavad, mida kunagi justkui ei tulegi. Ning sügis oma magusa lehelõhnaga põõsaste ja puude all. See on kodu, kus aeg kulgeb, kus minevik on ühtlasi olevik ja tulevik.

Netikauplus 4Home.ee avas näidistesaali

Netikauplus 4Home.ee avas näidistesaali

Internetikauplus 4Home.ee avati 2006. aastal, pakkumaks klientidele võimalust valida ja osta kvaliteetset mööblit igal ajal, oma kodu mugavuses. Aprillis avas 4Home.ee Saue vallas Vatsla külas – täpsemalt Tammi teel Madise kinnistul Palmers Logistika laos –näidistesaali, kus kliendid saavad tutvuda osaga netipoe sortimendist ning osta laos olevaid tooteid soodsa hinnaga. Toodetega saab tutvuda kodulehele 4home.ee ning täiendavatele küsimustele vastame meelsasti meilil info@4home.ee või telefonil 609 6848 E-R 8.00 – 16.30.

Inspiratsiooni elust enesest

Inspiratsiooni elust enesest

Maris ostis endale päris oma elamise Pelgulinna vaiksele tänavale kolm aastat tagasi. Korter 1930. aastate krohvitud puumajas nägi esialgu pelutav välja: seinu katsid grafiti ja sõnad, mis trükimusta ei kannata, kommunikatsioone polnud, planeering vajas muutmist. Tee sellisest „elamispinnast” koduni tundus siis tohutult pikk ja käänuline.
Alustada tuli nullist – ainus, mis säilitamist vääris, oli tammelippidest põrand. See põrand oligi Marisele korteri valikul üks olulisemaid argumente olnud.

Pähkli talu iiristelumm

Pähkli talu iiristelumm

Ainult iiristele aiakujundust üles ei ehita, sest nende õieilu on üsna üürike. Kodutalu 13 hektarile mahub palju muudki. Sissesõitu taluõuele ääristab ühelt poolt väike dendropark, mis sai alguse juba siis, kui Teresa koos vanematega 1986. aastal siia elama tuli. Seedermännid, ebatsuugad, kased, serbia kuusk, ginnala vaher on nüüd juba mitme mehe suuruseks sirgunud. Igal pereliikmel on aianduse harrastamiseks oma territoorium – ema Küllil kiviktaimla riba, isa Leopoldil dendrosalu, viljapuu- ning marjaaed. Teresa hoole all on peamiselt maja lõunakülge jäävad tohutud püsilillepeenrad. Teresa mees Kaido on hoolas muruniitja – ega muidu kogu ülejäänud aed välja paistakski.

Jaanipäev saarevahi leival

Jaanipäev saarevahi leival

Jaanil käib Vilsandil palju külalisi. Talle on südamelähedane budistlikes maades levinud põhimõte “elu on teenimine”. Jaan usub, et mida rohkem aega ja armastust toidu valmistamisse pannakse, seda erilisema tunde see sööjates tekitab. Ka külalised tajuvad toidusse pandud emotsiooni ja tunnet.
Suurem huvi toidutegemise vastu tekkis Jaanil sõjaväe päevil. Aega teenima sattus ta Bakuusse, kus kaheaastane teenistus möödus ohvitseri majavahina. Et üksi olles aega mõnusamalt veeta ja hästi söönuks saada, lasi ta endale kodust kokaraamatuid saata ja proovis kõik retseptid leht lehelt läbi.

Tuba volbrist kolletamispäevani

Tuba volbrist kolletamispäevani

Isetehtud pergola on lihtne ja mugav juurdeehitis, mis muudab õueruumi hubaseks, pakub inimestele varju ja taimedele tuge. Nii arvavad Virpi ja Markku Peltonen, kes elavad Soomes Turu linnas Aura jõe suudmealal.
Perekond Peltoneni kodu on keset sõbralikke eramaju väikesel nurgapealsel krundil. Kui peres kasvab kamp hullavaid retriivereid ja noorukieas poeg, käib igas vanuses sõpru ja perenaise taimehaigus süveneb aastatega, siis peavad peremehe kuldsed käed aitama kogu masinavärgil tõrgeteta toimida

4141 - 4170 teemat 4803'st