Artiklid ja uudised

3961 - 3990 teemat 4803'st
Korstna eest tuleks hoolitseda kord aastas

Korstna eest tuleks hoolitseda kord aastas

Hoolas majaomanik tellib vähemalt kord aastas kutselise korstnapühkija, kes lisaks korstnapühkimisele ja tahma eemaldamisele ka küttekollete ja korstna seisukorda objektiivselt ja spetsialisti pilguga hinnata oskab.

Objektiivne hinnang korstnatele on hädavajalik tuleohutuse tagamiseks majas. Vanadel korstnatel esineb tihti pragusid, seda eriti pärast tahmapõlengut. Pragude tagajärjel võivad korstnat ümbritsevad põlevmaterjalist konstruktsioonid süttida või tekib oht vingumürgituseks.

Heki roheline tara

Heki roheline tara

Iga aed vajab piiret, olgu selleks tara, plank, müür või hekk. Missugust varianti keegi eelistab, sõltub aiaomaniku vajadustest, võimalustest ja maitsest.
Peamised vastuargumendid heki rajamisele on, et see nõuab palju tööd ja et hekk kasvab kaua. Kui aga kord töö ette võetud on, tasub see ennast aastateks ära, nõudmata seejuures suuri kulutusi ja aega. Pealegi püüab hekk kinni autode heitgaasid ja tolmu, summutab helid ja puhastab õhku. Seda ei suuda ükski puittara.

Saku Suurhallis toimunud Tallinna „Oma Kodu 2008“ jätkab Sisustusnädalaga!

Saku Suurhallis toimunud Tallinna „Oma Kodu 2008“ jätkab Sisustusnädalaga!

Sel nädalavahetusel toimunud sisustusmess Tallinna „Oma Kodu 2008“ jätkab „minimessidega“ erinevates salongides üle Tallinna. 13-17 oktoobrini on kõigil huvilistel võimalik osa saada Sisustusnädalast ning tutvuda lähemalt mitmete sisustussalongidega ja nende toodetega. Osavõtt on kõigile tasuta.
Sisustusnädala kesksel kohal on mitmed Tallinna „Oma Kodu“ messil osalenud ettevõtted ja nende salongid. Valik sisustussalonge on tavapärasest kauem avatud ning pakuvad oma klientidele erinevat meelelahutust oma põhitöö kõrvalt. Jätkuvad mitmed messisoodustused ning tootetutvustused, saab kohtuda ka sisekujundajatega.

Hea uni õige teki all

Hea uni õige teki all

Inimene veedab kolmandiku ööpäevast teki all. Kaheksa tundi on piisavalt pikk aeg, et oleks põhjust see endale võimalikult mugavaks muuta.

Tekid koosnevad üldjoontes kahest osast – pealisriidest ja sisust. Peale täisnaturaalsete tekkide on ka variante, kus sisu on kunstkiust, pealisriie aga naturaalne. Millal siis minna uut tekki hankima?
Dreamlandi kaupluse müüja sõnul kestab tekk õige hoolduse korral aastaid. “Kui patjade eluiga on mõned aastad, siis tekkide puhul see ei kehti,” kinnitas ta. “Inimesed ostavad uue teki enamasti siis, kui on teinud kodus remonti või ostnud uue voodi.”

Istutada või mitte?

Istutada või mitte?

Sügisese istutamise plusspoolele saame kanda mitmeid asjaolusid. Tavaliselt on muld tänu sügisvihmadele sedavõrd märg, et pole tarvis karta napi juurekavaga taimehakatise kuivamist. Suur õhuniiskus ja madal temperatuur vähendab oluliselt okaste või lehtede (kui neid üldse veel okste küljes on) kaudu vee aurumist. Järelikult on istiku hukkumine kuivamise tõttu sügisesel istutamisel praktiliselt välistatud. Ja milline raha ja higi kokkuhoid – pole vaja kasta! Lisaboonusena on sügisel istutatud taimed kevadel kohe valmis täie hooga kasvu alustama, kui leiavad, et õige aeg kätte on jõudnud.

Tallinna Oma Kodu 2008 mess ja Sisustusnädal. Avaüritusega 11. ja 12. oktoober

Tallinna Oma Kodu 2008 mess ja Sisustusnädal. Avaüritusega 11. ja 12. oktoober

Tallinna „Oma Kodu” mess toimub Sisustusnädala raames ning kesksel kohal on ettevõtted ja nende salongid. Suurejoonelise avapaugu annab Saku Suurhallis toimuv mess, mis seob kogu ettevõtmise tervikuks. Messihallis on välja pandud lai sortiment erinevaid sisustuskaupu ja teenuseid. Kohal on oma ala eksperdid ning kätt saab proovida ka erinevate sisustus elementide meisterdamisel EKA töötubades noorte loovinimeste juhtimisel. Kõike seda toetab seminari ja show programm ning lapsi lõbustab Juku Mängumaa ning Leiutajateküla Lotte.

"Ruumi head energiat saab ise luua"

"Ruumi head energiat saab ise luua"

8. ja 22.oktoobril ning 5. ja 19.novembril toimub ruumikujunduse huvilistele 4-osaline pärastlõunaseminar "Ruumi head energiat saab ise luua" - feng shui ja ruumikujunduse seosed.

Feng shui ehk energiaõpetuse peamine eesmärk on rahulolu saavutamine. Rahulolu saavutamine läbi isikliku kogemuse ja arengu, mille üks oluline kriteerium on ilus, mugav ja turvaline RUUM. Loomulikult on rahulolu hind ja tulemus igaühe jaoks erinev ja see sõltub eelkõige meie isiklikest eelistustest, vajadustest ja sisetundest.

UUS! Sisustuswebis ka Feng Shui Spetsialist Teie küsimustele vastamas

UUS! Sisustuswebis ka Feng Shui Spetsialist Teie küsimustele vastamas

Nüüdsest on kõigil Sisustuswebi külastajatel suurepärane võimalus esitada oma küsimusi ka Feng Shui spetsialistile, Teile vastavad Seeder Konsultatsioonid OÜ Siret ja Janno Seeder. Feng Shui on iidne Hiina õpetus, mis tähendab kodu energeetika teadlikku ravimist. Ükski asi meie kodus ei ole juhuslik. Enamasti me tegutseme, kas teadlikult või alateadlikult. Kõigel on oma tähendus ja mis veel tähtsam – kõigel on oma mõju.

3961 - 3990 teemat 4803'st